Hány megnézett film után szoktátok kijelenteni, hogy valaki a kedvenc színészetek? Vagy hogy jobban szeretitek, mint az átlagot?
Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 02:24
1/5 anonim válasza:
Soha nem jelentek ki ilyet.
1 film után azt mondom, hogy huh..ebben jót alakított..
2 után, jó színész..
3 után..megállapítom, hogy szeretem ahogy játszik, és a szerepeit, és tudom, hogy kicsi az esélye a csalódásnak,ha vele választok filmet
Pl sir Antony Hopkins
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. És akik tényleg kedvencüknek vallanak valakit?
2015. febr. 10. 12:59
3/5 anonim válasza:
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy a munkásságának egy jelentős részét látni kell egy ilyen kijelentéshez. Ha van 30 filmje, azért abból a leghíresebb 15-20-at érdemes megnézni, hogy magabiztosan kijelenthessünk ilyesmit.
4/5 anonim válasza:
Heath Ledger.
Imádom minden egyes filmét
És hogy lehetne nem szeretni egy ilyen csupaszív embert?
:(
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem ezt kérdeztem. Második, köszi. Igen, persze fontos, hogy mennyi az összes filmje.
2015. febr. 10. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!