Az én felfogásommal van baj, vagy tényleg hülyék az ilyen emberek?
Figyelt kérdés
Egy távol élő barátom nagyapja meghalt, nem tudtam felvenni a telefont, így küldött egy sms-t: "Papám meghalt :( (részletek...) :("
Most komolyan minek a """""szmájli""""? Életemben nem gondoltam volna, hogy örül, minek ide ez a hülyeség?
(Nem, nem ez a legnagyobb bajom, de már igazán kikívánkozott. Bármi szomorú hírt olvasok, mindig látom ezeket. Ilyenkor komolyan kellenek?)
2015. jún. 8. 22:17
2/9 A kérdező kommentje:
Éppen azért írom, hogy felesleges, mert enélkül is tudtam, hogy szomorú.
2015. jún. 8. 22:23
3/9 anonim válasza:
Én is rakok.Mondjuk ilyen dolgoknál tuti nem tennék szmájlit. -_-
4/9 anonim válasza:
Ha nincs ott a szomorúarc, honnan tudnád hogy illető somorú?
5/9 anonim válasza:
Szerintem a te felfogásoddal van a baj. Ennyi szmájli manapság már alap. De aki állandóan lolozik meg xd zik, meg mindenféle hülye szmájlik na azok hülyék...
6/9 anonim válasza:
szmájli = smile = :), nem ugyanaz...
7/9 anonim válasza:
szerintem a te felfogásoddal van a baj...ezzel a bánatát akarta kifejezni még akkor is hagy egyértelmű...
8/9 anonim válasza:
Értem, mit mond a kérdező: hogy felesleges. Szerintem igaz is meg nem is. Egyrészt ő nyilván erősen hangsúlyozni akarta, ezért tett, neki ebben van igaza. Neked meg abban, hogy persze, nyilván magadtól is érted. Itt inkább hangsúlyozó szerepű.
9/9 anonim válasza:
Nyomatékosítja a mondandót, vagy esetünkben külön, szavak nélkül közli, mennyire vigasztalan. Én se vagyok mai darab, csak igyekszem érteni a mindenkori jelen áramlatait. És azért ennyire még sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!