Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én már rosszul vagyok amiért...

Én már rosszul vagyok amiért hétfön menni kell dolgozni, mit tehetek?

Figyelt kérdés
mindig erre a car robot munkára, gondolok, tudom kicsit szorakozni kellene hogy ne ezen agyaljak mindig, de nem tudok se barátaim se csajom, egyedul mégis hogyan szorakoztassam magam? munkát váltani meg nem nagyon birok, nem vok tanult ember. az életet is utálom már, hát ti?

2015. jún. 6. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én is rosszul vagyok a gondolatától... annyira, hogy nem tudok elaludni mert rettegek, hogy hamarabb eljön a reggel és mennem kell "oda". Gyűlölöm, hogy bele vagyok kényszerítve egy olyan dologba amit utálok. Utálom a munkám, a kollégáim, a főnökeim és az egészet ahogy van.

Nekem érettségim, szakmám és egy OKJ-s szakmám van, de nem tudok elhelyezkedni jobb helyen.

Az egyik felettesem pénteken azt mondta levon 1 órát amiért nem kajaszünetben mentem el az automatához innivalóért (3perc kb.) mire én meg mondtam neki, hogy csak innivalóért mentem és már jöttem is vissza, tényleg még akkor meg sem bontottam mire ő azt mondta, hogy jól van egy név már van, ha leépítés lesz. Mások meg akik nem az ő keze alatt dolgoznak ott kávéznak és beszélgetnek... na mindegy is, de előre rettegek a holnap reggeltől, a nagyfőnöktől, hogy mit mond a történtekre ( ő nem volt ott pénteken) stb...

Egyedül meg úgy szórakoztasd magad, hogy nézzél neked tetsző sorozatokat, filmeket vagy játszál. A témában amit szeretsz légy tájékozott aztán meg keress fel fórumokat ahol olyan emberek vannak akik azt szeretik mint te és máris találhatsz barátokat. Esetleg csajt is.

2015. jún. 8. 00:12
 12/13 anonim ***** válasza:

""Az egyik felettesem pénteken azt mondta levon 1 órát amiért nem kajaszünetben mentem el az automatához innivalóért (3perc kb.) mire én meg mondtam neki, hogy csak innivalóért mentem és már jöttem is vissza, tényleg még akkor meg sem bontottam mire ő azt mondta, hogy jól van egy név már van, ha leépítés lesz.""

-Háát ez nagyon szomoru,gerictelen mocskos emberek ezek!A Te munkádat 1 cseppet sem tisztelik,de a nagyobb baj az,hogy téged sem. :(

2015. jún. 8. 16:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudom, nem könnyű, de próbáld megszeretni a munkádat. Ha megtalálod a szépségét, ha nem kényszernek érzed, máris ezerszer szebb lesz az életed.
2015. jún. 9. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!