Lányok, fiúk! Ha nagyot álmodhatnátok a fantázia szárnyán mit Szeretnétek?
Azt, hogy mindent elsőre meg tudjak tanulni.
Pl. Elolvasok az atomfizikáról egy könyvet, utána legyen ott a fejemben és tudjam bármikor alkalmazni. Vagy látok egy oktatófilmet egy harcművészetről és egyből tudjam használni a mozdulatokat, ne kelljen rengeteget gyakorolni.
A hatalmas tudással meg sokmindent el lehetne érni.
3. Válaszoló válaszával en is "egyetértek" mármint annak en is örülnek :D
Es hogy beszelhessek egy sraccal kettesben :D :/
Majdnem azt írtam, tökéletes közönyt, de az csak menekülés lenne. És csak magamnak jó.
Én Igazságot akarok. Igazságot a rászorulóknak (akikből, valljuk be, nagyon nagyon sok van). Egy jobb világot korrupció, politika, szexizmus, diszkrimináció, nyomor, manipuláció, stb nélkül. Szerintem létezhet ilyen, a sci-fik szokásos disztópikus tulajdonságai nélkül. Szerintem mindenre a Tudás a válasz - nem a tudás veszélyes, hanem annak hiánya. Ha az új, fiatalabb generációkat nem terhelnénk a sok felhalmozott baromsággal, Már szintet lépnénk. És egyre jobbak lehetnénk. Képzeljétek el: nincs szorongás az iskola, munkahely miatt, nem szégyenítenek meg a tested, szokásaid miatt, létezne valóságos, mindenkire kiterjedő igazság szolgáltatás, tehetnéd, amihez értesz, amit szeretsz, nem kéne a megélhetésért küzdeni.
Mindenki tudja, miről beszélek, szerintem. Vagyis, nem, biztosan nem és biztos tudnék olyat mondani, amikre egyesek nem gondolnak, de elképzelése mindenkinek van, hogyan nézne ki egy Jobb világ.
Erről -mi a Jó és mi a Rossz- egyébként érdekes vitát lehetne folytatni.
Röviden, tömören: Tudást. Tudást, kérdező. Végtelen, mindenre és mindenkire kiterjedő tudást.
Hát pénz nem nagyon lenne abban a világban amire gondoltam.
Szóval tudást? Mindent tudni szeretnétek? Ha a gonoszt mindenki elfelejti lehet róla szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!