Mit mond el valakiről az, hogy szereti a fantasyt?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy zárkózottabb mint mások, ezért imádja ezt a műfajt? Vagy nagyobb a fantáziája? Elképzelhető, hogy sokkal álmodozóbb, optimistább(/naivabb)?2014. máj. 17. 22:32
1/8 anonim válasza:
Érzékeltetem egy példával: képes vagyok megnézni a legbrutálabb horrorfilmeket, pszichotrillereket, rezzenéstelen arcal nézek végig olyan videókat, amikben kivégzések vannak.Ennek ellenére nem vagyok mániákus pszichopata, nem is az elmegyógyintézetből válaszolok a kérdésedre.
2/8 anonim válasza:
szeretheti az új innonatív modern dolgokat vagy csak vágyik rájuk!
3/8 anonim válasza:
Konkrétan annyit, hogy szereti a fantasyt.Ez még nem határozza meg az egyéb tulajdonságokat.
4/8 anonim válasza:
Azt, hogy mindennel meg lehet etetni.
5/8 anonim válasza:
Én is szeretem, bár nálam ez abban nyilvánul emg, hogy olvasás közben ezekben tudok a leginkább elmerülni.
Utolsó... no comment. :D
6/8 Alaque válasza:
Miért, az mit árul el valakiről, hogy nem szereti a fantasyt?
7/8 anonim válasza:
Azt, hogy szereti a fantasy-t :D:D
8/8 anonim válasza:
Az, hogy megfogták ezek a művek, el tud merülni a kitalált világban.
Szerintem nem a fantasy a beetetős stílus, hiszen a fantasykönyv-írók nem akarnak meggyőzni arról, hogy ez igaz, k csak csodás, misztikus, varázslatos dolgokat adnak neked.
Szerintem a beetetős-stílus a média egyes ágaiban keresendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!