Vannak olykor gyerekes gondolataitok?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mennyire egyedi a problémám, de senkivel nem merek erről beszélni, mert félek, hogy teljesen bolondnak néznek. :)
Szóval vannak pillanatok, amikor fantáziálok. De oltári nagy hülyeségeket. :D Pl. megnézek egy filmet, amiben valami szuper-csodanő szerepel, természetfeletti erőkkel, és utána azon gondolkodom egy ideig, hogy én vagyok az a nő, és megmentem a világot...stb. :)
Vagy a klasszikus női eset, hogy a főhőssel összejövök, és boldogan élünk. :D
Most kissé nagyon bolondnak érzem magam. :)
Na persze azért ez nem mindennapos, esetleg 1-2 napig tart, aztán el is felejtem. És az életem is egész, tehát biztos nem azért van, mert van időm unatkozni.
Szóval? hasonló tapasztalatok?
:)
Kedves 1-es válaszoló: akkor azért valamilyen szinten mégiscsak előfordult. ;)
kedves 2-es válaszoló: köszönöm, kevésbé érzem magam abnormálisnak. :)
Kedves 6-os válaszoló: Rajzolod? Az érdekes lehet. :)
Sajnos nem tudom neked ezeket a képzeleteket átküldeni, ugyanis a legtöbb nem befejezett, vagy nem is tart sokáig, esetleg csak egy két "jelenet". :)
De hogy példálózzak: nemrég láttam a Kaptár mind az 5 részét, és persze rögtön átvedlettem Alice-é. :D (egyébként a filmek nem is tetszettek, mégis jött az ihlet. :) )
Aztán voltam már bakacsinerdei harcos tünde-lány, Batman szeretője és stigmatizált szűz is. :D
Tudom, elég betegnek hangzik, de az én fejemben egész jó kis sztorik, és általában jobb kedvre derítenek. Szerencsére egyik képzelet sem tartott tovább pár napnál. Remélem így is marad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!