Pasik! Ti szeretitek az ilyen fajta "gyerekes" nőket?
Figyelt kérdés
Tetszenek vagy visszataszítóak az olyan nők, akik szeretik a gyerekes dolgokat, szeretik visszaidézni a gyerekkort. Pl Mickey egeres az ágynemű huzatuk, gyerek tusfürdőt/sampont használnak stb. de amúgy dögösek és gyönyörűek.2013. júl. 12. 15:46
1/5 anonim válasza:
minden ember a lelke mélyén gyerek marad, szerintem cuki :) F
2/5 A kérdező kommentje:
Egyébként az ilyen 23 év körüli nőkre gondoltam, nem a 30-40 körüli korosztályra.
2013. júl. 12. 16:03
3/5 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, én is szeretem a gyerekes dolgokat :P :)
21/F
4/5 anonim válasza:
Én szeretem azt aki ilyen :) Te is gyerekes vagy?:D
21/F
5/5 The Other válasza:
Az utolsó 3 szó miatt szerintem a férfitársak többsége (és én is) magasról tenne arra, ha az a bizonyos "dögös és gyönyörű" nő rajzfilmfigurás ágyneműt vagy tusfürdőt használ... Sőt, van akinek kifejezetten jól áll.
Én is ismerek ilyen lányt (27 éves, de tényleg a "lány" kifejezés illik rá), kedves, aranyos, nagyon jól néz ki és vonzódik a cuki dolgokhoz (pl. szőrös, "mancsos" kesztyű, rajzfilmek stb). Rengetegen akartak járni vele, csak ő tartós párkapcsolatban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!