Lányok ti szeretitek az ilyen fajta zenét:Minimal, hause electro, dupstep, progresszív, Tech hause, DISCO*S HIT (bárány. Lauer, Antonio, Hamvai) Skrilex. Nigel Stately. Droplex, Nobody moves, Andro, Swedish hause maffia?
nyugodtan írjátok le ha mást szerettek :D
lányok fiuk mindenki írjon de főkép lányok
Nem, én a tényleges zenét szeretem, hangszerekkel és olyan énekessel aki tud énekelni.
A felsoroltak közül csak a Swedish hause maffiát bírom :)
17/L
Szeretem a dubstepet :D
Főleg Skrillexet es Droplexet :D + a SHM Don't you worry child számát :D
De a Fall Out Boy a kedvenc együttesem :)
Atyaég!Még ha le tudnád írni rendesen a nevüket o.o
Bárány szar......Andro az isten!<3 de amúgy nem tudom mért írtad külön a nobody-val!:d
Jay Lument kihagytad ;) <3
Ő a legjobb! :)
Nem lány vagyok de ezek közül inkább a minimált, prog. minimált, techno(az igazi félét) szeretem. Swedish House Maffiát bírom még innen, bár nem vagyok nagy house rajongó, a dubsteptől és a traptől viszont kiráz a hideg, azt egyáltalán nem hallgatom.
Minimálosok közül pedig kétségkívül a magyarok a kedvenceim, mint például Droplex, Szecsei, Strong R, Corner, Zareh Kan és Goldsound, Jackwell stb...
De minimál kategóriából még szoktam néha hallgatni Coronitát is, ezekből a kedvencem Julio Leal.
17/F remélem az én válaszom is számít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!