Ti, ha választhatnátok 3 nyelvet, melyet anyanyelvi szinten tudnátok, melyik 3 nyelv lenne ez?
1.Angol, mert szinte világnyelv és hasznomra vállna
2.Orosz, mert király és talán még hasznomra is vállna
3.Német, mert hasznomra vállna
1.Angol:Tetszik a hangzása,világnyelv,és bár középszinten megy(nem tudom meddig fogok eljutni),jó lenne anyanyelvi szinten tudni:D
2.Francia:Nagyon tetszik a hangzása,viszont nehezen tanulhatónak tűnik
3.Német.Hát a hangzása az nem tetszik(:D),viszont a nyelvtana igen,ezenkívül ez is hasznos. (azt hittem tudok írni egy 3. nyelvet ami tetszik hangzásra,de nem...)
Japán, mert érdekel.
Angol, mert muszáj.
Ryuukuu, mert ritka.
angol, spanyol, francia vagy orosz
Mert tetszenek, és elég jol elboldogulnek veluk a világ nagy reszen.
Angol: Mert fontos, és mert anélkül ma már nehéz elhelyezkedni. Meg mindenki azt beszéli.
Szerb: Szerbiában születtem anno, szerb állampolgár vagyok, de nem tudok szerbül. Néha, ha "haza megyünk" jól jönne.
Tagalog: Mert különleges, könnyű, senki se ismeri, és a senki nem ismeri, akkor el lehet vele vágni, és az menő :D
Angol, mert mindenhol tud valaki legalább egy picit angolul, így ez a legkönnyebb út.
Japán, mert nagyon szeretem, mostanában kezdtem tanulni.
Német, (habár nem szeretem, de megérné a munka miatt)
Angol,japán és koreai nyelveken.^^
Mert az angol világnyelv, a másik kettő nyelv meg nagyon tetszik.És kisebb ideig élnék is az adott országokban.^^
-Angol: ez már szinte kötelező, gyakorlatilag bárhol el lehet vele boldogulni
-Német: imádom Ausztriát, Svájcot, anyanyelvi szinten nem okozna gondot talán ezekben az országokban boldogulni
-Japán: kedvelem a japánokat, tetszik a nyelv, és jó volna egy teljesen eltérő nyelvet is tökélyre fejleszteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!