Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lehetek emós?

Hogyan lehetek emós?

Figyelt kérdés
Egyáltalán mi számít emósnak? Mert én eleve feketébe öltözöm,nem vagyok túl vidám fajta (de szoktam az is lenni néha),a hajamat is szoktam a szemem elé fésülni,az életfilozófiám eléggé eltér más emberekétől,de zenében sokkal inkább a rockot szeretem.Akkor (ha emósnak számítok egy kicsit is) milyen fajta emós vagyok?Nem akarok kényszeresen emó lenni,csak kérdezem.

2015. jún. 4. 19:27
 1/7 FüligJimmy88 ***** válasza:
57%
De ha a rockzenét szereted miért akarsz emós lenni? Szerintem ne erőltesd. Különben is: az igazi emós halva születik.
2015. jún. 4. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lényegtelen hogy milyen fajta vagy. Ami fontos hogy te is emó-családtag vagy ;D Szia!

Az emók hallgatnak rockot, ezzel nincsen gond :)

Hogy hogyan legyél? Majd idővel kialakul benned. Egyre több fekete cucc közül megtalálod a hozzád legközelebb állót. A sok banda közül amit hallgatsz lesznek kedvenceid...

Addig is jegyezd meg: az emó nem a búvalb*szottsággal egyenlő. Én emó létemre, mint minden ember, a boldogságot keresem...

Én úgy vagyok boldog, ha bedugom a fülembe a fülhallgatót, szemembe húzom a kapucnimat, elbújok a világ elől, rajzolni, verset írni :)

;)

2015. jún. 5. 13:28
 3/7 anonim válasza:
én jól megszívtam ezt az emo dolgot, tökre bejött a stílus, úgy néztem/nézek ki mint egy emo, csak az a probléma h nincsenek körülöttem ilyen emberek, és így csak basztatnak, beleértve az oszt.társaimat és még a tanárokat is...
2015. jún. 5. 20:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 2.válaszoló,a boldogságot én is így értettem,hogy elvonulok egy kicsit a világ elől a gondolataimmal meg egy jó zenével. :)
2015. jún. 7. 20:06
 5/7 A kérdező kommentje:
3.válaszoló. Sajnálom,ezzel én is vagyok így,az osztályomból senki nem emos,de azért igyekszem barátságban lenni velük.Engem is szoktak csúfolni,de azokkal nem nagyon foglalkozok.
2015. jún. 7. 20:09
 6/7 anonim válasza:
Mikor fogjátok megtanulni, hogy az nem emós hanem emó?? xĐ
2015. jún. 23. 17:48
 7/7 anonim ***** válasza:

#3-as: velem is ez volt, de én leküzdtem magamban... alapból, hozzá tartozik a társadalmi kizárás és egy bizonyos szintü gyülölet. De én idővel megtaláltam a barátaimat akik elfogadnak úgy ahogy vagyok :D am meg az emo ^^ vagy max emosos de nem emós :P

17/EmoBoy

2015. szept. 3. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!