Nem vagyok nőies, lehetek még értékes?
Nagyon kiborultam, miután többször is azt éreztették velem, hogy nem kezelnek nőként.
19 éves vagyok.
Régen elég csúnyácska voltam, így nem a külsőmmel, hanem a belsőmmel hódítottam a pasikat.
Már 12 éves koromban is feltűnt, hogy ahogy a lányok nőiesednek viselkedésileg, én nem(itthon nem volt előttem női példa, anya alkoholista, depressziós).
A fiúk a társaságomban MIND barátként kezelnek, hiába tartanak már szépnek(sokat változtam), véleményük szerint én vagyok az, akivel nem jönnének össze, olyan jó barát vagyok, MINDENT elmondanak, ha baj van egyből engem hívnak, és számtalanszor kihangsúlyozzák, hogy milyen jó, hogy ez tényleg csak barátság. Nem is kezelnek nőnek.
Volt egy 3,5 éves párkapcsolatom, ahol a párom majdnem elhagyott egy 15 éves lányért, akiből sugárzott a nőiesség.
Most megismertem egy srácot, halálosan oda meg vissza vagyok érte, eleinte ő is udvarolt, most már csak barátként kezel, pedig tetszettem neki.
Egyszerűen feladom.
Bocsánat, hogy ezt így leírom, de anno a szexuális életemben sem éreztem magam nőiesnek, sőt, sehogy sem, pedig nőiesen öltözködöm(szoknya, telitalpú, sminkelek, parfüm, odafigyelek az összeállításokra, ápolt hosszú körmök, ápolt haj, edzem, hogy jó alakom legyen), mégse tudom, mi a baj. Van az osztályunkban egy TELJESEN fiús csaj(külsőre és belsőre is), mégis, az összes pasi oda van érte.
Én meg... nem is érzem magam nőiesnek, és nem tudom ezen mi segíthetne.
Szerintem nem a nőiességgel van a baj.
Talán te is úgy viselkedsz, hogy barátként kezeljenek. Talán nagyon közvetlen, haverkodós vagy.
Volt komoly kapcsolatod, ezek szerint nem reménytelen a helyzet :) Biztosan lesz is! Csak meg kell találni a neked megfelelőt.
Köszönöm, sikerült valamennyire megnyugtatnotok!
1. válaszoló: az tény, hogy magammal kellene kibékülnöm, de egyszerűen nem tudok. Régen folyton piszkáltak.
2. válaszoló: Nagyon közvetlen és haverkodós vagyok, de mindenkivel. Ilyen az alap természetem, tehát nem csak, mint nő, hanem mint ember ilyen vagyok.:(
Ha megvan a szimpátia, jól kijöttök egymással, akkor nem érdemes csak a barátkozást folytatni. A sikeres párkeresésnek szerintem az alapja az, hogy eleinte meg akarod ismerni a másikat, de nem barátkozni akarsz vele, szóval ott kell, hogy lebegjen a háttérben az, hogy igen, összejöhetünk akár.
Próbálj kevésbé barátkozós lenni, inkább a megismerésre koncentrálj és arra, hogy téged is megismerjenek és mutasd is ki az érdeklődésedet, a vonzalmadat. Manapság elég sok bizonytalan srác van, de a legtöbbjüknek csak annyi kellene, hogy csak egy kicsit meglássák benned azt, hogy potenciális partnerként tekintesz rájuk és ettől azért meg tud jönni az önbizalmuk, bátorságuk a további lépések megtételéhez.
Nem kell elkeseredni, egyáltalán nem van rossz helyzetben. Az legyen a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben, nem kell feleslegesen olyan viselkedést, öltözködést magadra erőltetni, ami nem tetszik, vagy kényelmetlen.
A kiválasztott pasival flörtszerűen, csipkelődve kommunikálj, ne úgy, mint akiknek a haverja vagy.
A helyzet nem reménytelen, felejtsd el a régi piszkákat, lépj túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!