Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Véleményetek szerint értékes...

Véleményetek szerint értékes ember lehetek ezek alapján?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy az alábbi jellemzőim alapján milyen embernek tartatok?Jelenleg ilyen vagyok:dolgozom,eltartom magam,albérletben élek.van néhány kisegerem.érdekel a buddhizmus,szeretem a verseket és kondiba járni.szeretem csiszolgatni a kinézetem leárazott ruhákat vásárolgatni.imádom a national geographicos cuccokat és a baglyos ékszereket.néha eljárok táncolni,nem szoktam berúgni.jelenleg az agysivár munkám mellett angolul tanulok.egyszer szeretnék kijutni Írországba.válaszaitokat előre is köszönöm!Réka,20 éves lány
2012. dec. 26. 12:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
mittomén
2012. dec. 26. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem értelmesebb fajta átlagos 20 éves lány - többet a saját leirásod alapján nem lehet mondani.
2012. dec. 26. 12:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Nincs értéktelen ember.
2012. dec. 26. 13:04
 4/13 anonim ***** válasza:
Ha te értékes embernek tartod magadat, nem számit, hogy kinek mi a véleménye. Viszont rendes uton haladsz és ez a fontos!
2012. dec. 26. 13:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért idegenektől akarsz önigazolást nyerni? Ez annyira szánalmas, mikor neten akarja valaki a saját "jóságát" vagy különlegességét bizonygatni. Miért nem a barátaidtól kérdezed meg?
2012. dec. 26. 13:06
 6/13 anonim ***** válasza:
Tényleg nincs értelme a kérdésednek,az a fő hogy magad elégedett légy.Az viszont biztos hogy nálamnál több mindennel foglalkozol és egyedül boldogulsz ami jó dolog.
2012. dec. 26. 13:36
 7/13 Quorra ***** válasza:
Átlagos vagy.
2012. dec. 26. 13:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Értékes ember vagy! Gondolom ezt akartad hallani:D
2012. dec. 26. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A hozzáállásod jó, viszont az értékrendedről és a belső tulajdonságaidról nem tudunk semmit, ezen információk hiányában lehetetlen megmondani egy emberről, hogy értékes-e. Arról nem is beszélve, hogy az ember önmaga nem biztos hogy objektívan meg tudja ítélni saját tulajdonságait, ezért az sem segítene sokat ha leírnád őket mert kívülállók lehet hogy teljesen mást gondolnak rólad. Szóval bocsi, de szerintem erre a kérdésre nem lehet úgy válaszolni, hogy nem ismerünk.
2012. dec. 26. 13:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!nem önigazolást vártam,csak világ életemben magántanuló voltam így nincs a korosztályomból társaságom,nem tudom igazán milyenek a 20 évesek,idősebb ismerőseim vannak,nővérem barátnőivel járok pár helyre meg ott vannak a munkatársaim,de ott csak én vagyok ilyen fiatal ráadásul egyedül vagyok nő ott.
2012. dec. 26. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!