Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lájkok száma határozza meg milyen ember vagy? Mennyire vagy értékes partner? Csakmert úgy veszem észre mindenki ez alapján ítél.
Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 11:09
1/22 anonim válasza:
Ez hűlyeség. Nem a lájkok határozzák meg , hogy milyen ember vagy.
2/22 anonim válasza:
Nekem eddig 0db lájkom van (nincs fészem), de az ismerőseim szerint érdekes ember vagyok...
4/22 anonim válasza:
Nem mindenki, csak a kölykök, akik ott lógnak. (Mármint agyilag kölykök.)
5/22 wartburg353s válasza:
Nem, ez csak arról ad visszajelzést, hogy amit magadból ott megmutatsz, az mennyire keltette fel annak a közösségnek az érdeklődését és nyerte el a tetszésüket. Én nem vagyok fönt a facebookon, tehát senki nem lájkol, de nem is hiányzik. Értékesnek érzem magam, mert a családom meg a barátaim szeretnek, és megtalálnak anélkül is.
7/22 anonim válasza:
Engem már többször lenulláztak azért, mert leírtam azt amit Wartburg írt... Nem bírják felfogni, hogy akinek fontos vagyok az úgyis megtalál. Én is azt aki nekem fontos...
8/22 anonim válasza:
hát,akkor némelyik 11-14 éves elég értékes lehet, mert van, akinél egy képen 108 lájk van.. elég szánalmas ez a világ:/:@
9/22 anonim válasza:
Ki mindenki??
Én fent vagyok fészbúkon, sok barátom is, de egyikünk sem csinálja a tinilibák hülyeségeit, amin annyira fel vagytok háborodva. Nahát, ilyenkor mi van? Lehet ezt normálisan is?
10/22 anonim válasza:
Jól van már... Nem érdekel, ki mit csinál fészbúkon. Nemérdekel, hogy normálisan használod vagy nem, de ne parasztozzanak már le, mert én nem akarom használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!