Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lájkok száma határozza meg milyen ember vagy? Mennyire vagy értékes partner? Csakmert úgy veszem észre mindenki ez alapján ítél.
Nekem sincsenek lájkjaim.Sőt alig használom az üzenőfalam.Vannak privát csoportjaim,ahol egymásnak pár emberkével üzenünk privát üzenőfalra,nem úgy,hogy mindenki lássa:)Ez sokkal jobb.Csomó ismerősöm profiljától hányok,meg bejegyzéseiről,őket törlöm,tiltom,vagy eltűntetem az üzenőfolyamból a bejegyzéseiket!
23N
Hát, mindenki tutira nem, hiszen itt is akad pár válaszoló, aki nem.
Ha sok lájkod van, azt jelenti max., hogy jó a humorod/stílusod. Ettől még nem leszel értékes partner.
Nem, nem az határozza meg. Az ismerőseid száma, is. :) -Mennyire vagyok értékes?
Ezt a barátaim/rokonaim jól tudják, mennyire vagyok az, és ez nekem bőven elég, és az nem számít, hogy a 300. ember mit gondol.
Aki meg az alapján ítél, na meg az alapján, hogy ,,aki nincs fészbúkon, az nem ember", ezek az illetők legyenek szívesek, bújjanak el. :)
Nah.
31 éves vagyok. Igen nagy kocka. Munkám is kocka.
DE
A barátaim a VALÓS ÉLETBEN vannak. Sok közöttük nincs
is fent facebookon az ismerőseim között (van vagy 2
összesen, mert kisírták, hogy csináljak facebook accot).
A büdös életben nem raktam 1 like-ot se sehova, senki
képéhez, kiírásához se, mert MINEK ?
Online népszédítés az egész, azoknak való, akik egy á-
lomvilágot húznak a valóság köré.
Hogy is van ?
Egy negyvenhét éves szűz ül a bézs pizsamájában, banán-
brokkoli turmixot iszik, és azt énekli, hogy férfiasan
tökéletes..
Kb itt tartunk.....
Tegye fel a kezét, aki sok időt tölt facebookon, és
a múlt héten akár egyszer is leült kávézni valamelyik
barátjával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!