Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A romák között van akinek kék...

A romák között van akinek kék a szeme színe?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ök barna börüek feltételezem hogy nem lehetséges a kék szem de azért megkérdezem itt is.

Nem mintha számítana de lányról lenne szó, lehetséges e hogy egy roma lánynak kék a szeme?

2015. jún. 1. 15:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, lehetséges. Én már láttam.
2015. jún. 1. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem.

Persze, lehet valamelyik felmenőjében roma vér, de csak ugyan akkora valószínűséggel mint neked.

Vannak akik gyorsan barnulnak vagy kreol a börtipusuk.

Eleve a romák Indiábol erednek, szóval a koromfekete haj és a barna szem ami nélkülözhetetlen velejárójuk.

Persze lehetnek pigmentális elváltozások, mint a szőke cigányoknál, vagy vörhenyeseknél de ezt nem tartom valószínűnek.

Én is ismertem már ilyen csajt, és nem volt roma, ez 100%. És ezt nem az alapján jelentem ki, hogy minek vallotta magát, vagy hogyan viselkedett, hanem az arcán és fejformáján látszott, hogy az europid rasszhoz tartozik.

Szóval keress egy barátnődhöz hasonló alkatú cigány nőt, és hasonlítsd össze mennyi közös vonásuk van.

2015. jún. 1. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!