Miért van az hogy a tehetségkutatókat rendre a romák nyerik meg, vagy ha nem akkor is az elsők között végeznek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 08:12
1/6 anonim válasza:
Talán mert jól énekelnek, és szavaznak rájuk?
Másrészt én egyedül Caramelről tudok, aki romaként megnyerte.
2/6 A kérdező kommentje:
Radics gigi is 1# lett.
2013. jún. 16. 10:06
3/6 A kérdező kommentje:
Az x faktort pedig oláh gergő nyerte meg.
2013. jún. 16. 10:07
4/6 anonim válasza:
Én nem nézem ezeket a műsorokat, de ha úgy van, ahogy mondod, akkor nem véletlen. Ezzel is majmoltatni akarják őket. Bár ha magyar nyerné meg, az sem érdekelne, mert ilyen műsorokban normális ember nem vesz részt.
5/6 anonim válasza:
Radics Gigi és Oláh Gergő magasan verte a teljes mezőnyt.Gondolom, emlékszel, mennyire gyengék voltak a többiek.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen emlékszem,akik azt mondják hogy normális stb,de ha úgy énekelnének mint ők sztem késztetést éreznének hogy megmutassák magukat.És ott van pl tóth gabi akinek a karrierje azóta is magasan ível felfelé,pedig ő is ilyen műsorban mutatta meg magát.
2013. jún. 16. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!