Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az hogy a tehetségku...

Miért van az hogy a tehetségkutatókat rendre a romák nyerik meg, vagy ha nem akkor is az elsők között végeznek?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 08:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Talán mert jól énekelnek, és szavaznak rájuk?

Másrészt én egyedül Caramelről tudok, aki romaként megnyerte.

2013. jún. 16. 09:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Radics gigi is 1# lett.
2013. jún. 16. 10:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Az x faktort pedig oláh gergő nyerte meg.
2013. jún. 16. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem nézem ezeket a műsorokat, de ha úgy van, ahogy mondod, akkor nem véletlen. Ezzel is majmoltatni akarják őket. Bár ha magyar nyerné meg, az sem érdekelne, mert ilyen műsorokban normális ember nem vesz részt.
2013. jún. 16. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Radics Gigi és Oláh Gergő magasan verte a teljes mezőnyt.Gondolom, emlékszel, mennyire gyengék voltak a többiek.
2013. jún. 16. 11:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen emlékszem,akik azt mondják hogy normális stb,de ha úgy énekelnének mint ők sztem késztetést éreznének hogy megmutassák magukat.És ott van pl tóth gabi akinek a karrierje azóta is magasan ível felfelé,pedig ő is ilyen műsorban mutatta meg magát.
2013. jún. 16. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!