Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem azt, hogy...

Csak én érzem azt, hogy Magyarország egyre betegebb hely lesz, ahogy telik az idő?

Figyelt kérdés

A kérdést nem provokációnak szánom, valóban egyre több mentális zavart látok az embereknél a környezetemben.

Vagy mindig is így volt, csak eddig nekem nem tűnt fel?

2015. máj. 31. 11:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
31%
"Nagyapáink" 1848 előtt jobbágyok voltak, elvétve voltak néhányan, akik meg tudták váltani a földjeiket, aztán meg "nagyapáink" többsége szegődményes volt, aki másnap a földjén dolgozott, evett, aludt, még a ruhát is tőlük kapta, a többiek pedig a nagyvárosokban dolgoztak az iparban, a nagyon szorgalmas parasztgyerek meg lehetett tanító vagy jegyző. Szóval ne romantikázzunk már itt a "nagyapáinkról", akik szabadon éltek, mert valójában a gazdag parasztság a magyar társadalomnak csupán töredékét tette ki még 1848-1950 között is.
2015. máj. 31. 14:13
 22/24 anonim ***** válasza:
A faji tisztaság is közéleti kérdés.
2015. máj. 31. 14:37
 23/24 anonim ***** válasza:
42%

"-mi az, hogy már három meleg?...és szerinted majd a többiek is meleggé válnak?"

Simán megeshet. Az osztrák egy annyira korcs faj, hogy ott bármi lehetséges. Lásd: Koncsíta Virsli.

2015. máj. 31. 14:43
 24/24 schocko ***** válasza:
...kedves utolsó, te beteg vagy...
2015. máj. 31. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!