Csak én érzem azt, hogy Magyarország egyre betegebb hely lesz, ahogy telik az idő?
A kérdést nem provokációnak szánom, valóban egyre több mentális zavart látok az embereknél a környezetemben.
Vagy mindig is így volt, csak eddig nekem nem tűnt fel?
A fajok nem tudnak keveredni ezt általános iskola biológián elmagyarázták, még akkor sem ha a kurucinfó szerint igen. Én még nem láttam pl. marha-ember keverékeket de a faji tisztaságot emlegetők láttán lehet hogy meggondolnám magam.
Idegi megbetegedések régen is voltak de akkor ezekkel nem törődtek.
"Én pl Ausztriában dolgozom, de 20 munkatársamból már 3 meleg, min. 1 biszex, és ezt mindegyik vállalja is."
-mi az, hogy már három meleg?...és szerinted majd a többiek is meleggé válnak?...te is vállalod, hogy nem vagy osztrák, mégsem közösítenek ki...
Van egy jövőről szóló vígjáték "Hülyék paradicsoma" címmel:
A diktatúrákra pontosan az a jellemző, hogy az emberek leépülnek szellemileg. Magyarországon diktatúra épül az utóbbi években, Kérdező, ennek látod a következményeit.
Ha valaki nem jobboldali, annak titkolnia, szégyellnie kell lassan mindenki előtt... Saját tapasztalatból írom.
Remélem tisztában vagy vele hogy nagyapáink jó eséllyel a legdurvább kommunista uralom idején éltek előző.
A mindenki elfogadása szerintem is sokkal messzebbre ment mint kellett volna neki, ezt nem a melegekre értem, hanem például a pedofilelfogadás, az ember aki a saját fiával költözött össze(mindkettő férfi) és az, hogy próbálják elhitetni velem hogy minden cégnél bizonyos számú nőnek kell dolgoznia(amibe most nem mennék bele, szerintem egy ilyen lépés pont hogy rombolja a nők tiszteletét a munkahelyen), hasonló dolgokról egyre többet hallani, úgy gondolom azért kellenének ilyen tekintetben határok, de a saját környezetemben nem találkoztam még ilyen emberekkel.
"nagyapáink jó eséllyel a legdurvább kommunista uralom idején éltek"
Azokra a nagyapákra gondoltam akik ahogy írtam, még kézzel arattak. Aztán persze jöttek az 50-es évek államosításai.
Hát igen, sok múlott azon hogy a saját földjén és saját otthonában dolgozhatott-e valaki vagy idegen helyen. Persze a saját otthonban való megélhetés még nem garancia a jó egészségre. Mert ahogy a mai kor is bizonyítja, a magánéletet is meg tudják dézsmálni adókkal, rezsivel, törlesztőrészletekkel, szabályokkal ami nem a magánszemélynek kedvez, stb. És a szolgaság érzése, az hogy mások szólnak bele az egyén életébe, az nem kedvez a jó mentális és fizikai egészségnek.
"Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!