Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én érzem azt, hogy...

Csak én érzem azt, hogy Magyarország egyre betegebb hely lesz, ahogy telik az idő?

Figyelt kérdés

A kérdést nem provokációnak szánom, valóban egyre több mentális zavart látok az embereknél a környezetemben.

Vagy mindig is így volt, csak eddig nekem nem tűnt fel?

2015. máj. 31. 11:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

A fajok nem tudnak keveredni ezt általános iskola biológián elmagyarázták, még akkor sem ha a kurucinfó szerint igen. Én még nem láttam pl. marha-ember keverékeket de a faji tisztaságot emlegetők láttán lehet hogy meggondolnám magam.

Idegi megbetegedések régen is voltak de akkor ezekkel nem törődtek.

2015. máj. 31. 12:08
 12/24 anonim ***** válasza:
61%
Nem csak Magyarország lesz egyre betegebb. Én pl Ausztriában dolgozom, de 20 munkatársamból már 3 meleg, min. 1 biszex, és ezt mindegyik vállalja is. Kb. havi szinten találkozom olyan emberekkel, akikről nem tudom eldönteni,hogy férfiak vagy nők, a nemi identitásuk teljesen zavaros. Az emberek folyton csak a szexről vagy a pénzről tudnak beszélni, szellemi vagy lelki értékeket már nem is ismernek. Úgyhogy máshol sem jobb.
2015. máj. 31. 12:14
 13/24 schocko ***** válasza:
88%

"Én pl Ausztriában dolgozom, de 20 munkatársamból már 3 meleg, min. 1 biszex, és ezt mindegyik vállalja is."

-mi az, hogy már három meleg?...és szerinted majd a többiek is meleggé válnak?...te is vállalod, hogy nem vagy osztrák, mégsem közösítenek ki...

2015. máj. 31. 12:19
 14/24 anonim ***** válasza:
92%

Van egy jövőről szóló vígjáték "Hülyék paradicsoma" címmel:

[link]

2015. máj. 31. 12:23
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

A diktatúrákra pontosan az a jellemző, hogy az emberek leépülnek szellemileg. Magyarországon diktatúra épül az utóbbi években, Kérdező, ennek látod a következményeit.

Ha valaki nem jobboldali, annak titkolnia, szégyellnie kell lassan mindenki előtt... Saját tapasztalatból írom.

2015. máj. 31. 12:24
 16/24 anonim ***** válasza:
77%
Egyet értek a 12:24-kor válaszolóval. És nem csak szellemileg épülnek le az emberek a diktatúrában hanem fizikai betegségek is előjönnek a lelkiekből kiindulva. Megfigyelhető hogy ha egy helyen minél kevésbé van diktatúra, minél szabadabbak az emberek, annál jobb a mentális atmoszféra és annál egészségesebbek fizikailag is. A nagyapáink még kézzel arattak és csépeltek, maguk sütötték otthon a kenyeret, mégis sokan éltek meg magas életkort, ráadásul egészségesen. Nem a munka pusztítja az embert hanem a szolgaság. A nagyapáink munkahelye a saját otthonuk volt, ahol még nem szólt bele életükbe senki.
2015. máj. 31. 12:35
 17/24 anonim ***** válasza:
79%

Remélem tisztában vagy vele hogy nagyapáink jó eséllyel a legdurvább kommunista uralom idején éltek előző.

A mindenki elfogadása szerintem is sokkal messzebbre ment mint kellett volna neki, ezt nem a melegekre értem, hanem például a pedofilelfogadás, az ember aki a saját fiával költözött össze(mindkettő férfi) és az, hogy próbálják elhitetni velem hogy minden cégnél bizonyos számú nőnek kell dolgoznia(amibe most nem mennék bele, szerintem egy ilyen lépés pont hogy rombolja a nők tiszteletét a munkahelyen), hasonló dolgokról egyre többet hallani, úgy gondolom azért kellenének ilyen tekintetben határok, de a saját környezetemben nem találkoztam még ilyen emberekkel.

2015. máj. 31. 12:43
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

"nagyapáink jó eséllyel a legdurvább kommunista uralom idején éltek"

Azokra a nagyapákra gondoltam akik ahogy írtam, még kézzel arattak. Aztán persze jöttek az 50-es évek államosításai.

2015. máj. 31. 12:48
 19/24 schocko ***** válasza:
84%
Nagyapáinknak nagy eséllyel nem volt saját földje, hanem napszámba jártak földet művelni és kubikus munkákat vállaltak, hogy pénzhez jussanak...olyan nagy szabadságuk nem volt, évekig katonáskodniuk kellett, nem házasodhattak szabadon, és még az kis semmijük ami volt, azt is elvehették bármikor, illetve menekülniük kellett...olyan nagyon egészségesek sem voltak, nyolcvannak néztek ki hatvan évesen, foguk nem volt, soknak már lába se, mert elvitte a cukor...
2015. máj. 31. 13:04
 20/24 anonim ***** válasza:
88%

Hát igen, sok múlott azon hogy a saját földjén és saját otthonában dolgozhatott-e valaki vagy idegen helyen. Persze a saját otthonban való megélhetés még nem garancia a jó egészségre. Mert ahogy a mai kor is bizonyítja, a magánéletet is meg tudják dézsmálni adókkal, rezsivel, törlesztőrészletekkel, szabályokkal ami nem a magánszemélynek kedvez, stb. És a szolgaság érzése, az hogy mások szólnak bele az egyén életébe, az nem kedvez a jó mentális és fizikai egészségnek.

"Lélek s szabad nép tesz csuda dolgokat."

2015. máj. 31. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!