Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az az ember aki nem szereti a...

Az az ember aki nem szereti a kutyákat lehet jó ember egyáltalán? Meg tudom érteni ha valaki nem szereti a macskákat, vagy az egereket de a kutyákat? Milyen lelki világa lehet egy ilyen embernek?

Figyelt kérdés

Egyik barátomról van szó!

Oké, tudom hogy mindenki más, de hogy lehet nem szeretni az ember legjobb barátját? Most oké, nem szereti az egeret pl, mert ijesztő, a macska pofátlan állat, a kígyó meg ilyenek is félelmetesek lehetnek, de könyörgöm. a kutya a világ legkedvesebb teremtménye!!!! Szerintetek egyáltalán érdemes vele több időt tölteni? Nekem 3 kutyám van és imádom őket, de amikor este itt akart aludni kiakadt hogy én mint mindig együtt alszom a kutyáimmal. Meg az ételt sem akarta elfogadni miután látta hogy simogatom dédelgetem őket, pedig TISZTÁK!!! minden héten kozmetikus fürdeti őket! szerintetek is van valami baja?

2015. máj. 30. 15:46
1 2
 1/18 anonim válasza:
12%
szerintem egy idióta,ha hozzád megy veled törődjön ne a kutyákkal...a kutya nálam is családtag,olyan mint a gyerekem ő se kérheti,hogy küld el a gyereked. mond meg neki ha nem tetszik fel is út le is út,aki a kutyákat nem szereti jó ember nem lehet
2015. máj. 30. 15:50
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

"Meg tudom érteni ha valaki nem szereti a macskákat, vagy az egereket de a kutyákat? Milyen lelki világa lehet egy ilyen embernek?"

- És annak milyen lelki világa van, aki ilyen megkülönböztetéseket tesz?

Nekem volt szerencsém kutyához, és a legkevésbé sem állítanám, hogy a világ legkedvesebb teremtménye. Vagy ha igen, akkor nagyon nagy bajban van a világ. Pedig rengeteg háziállatom volt már.

Én sem nyúlnék ételhez, miután kutyához nyúltam, de ez minden állattal így van. Ha emiatt beteg vagyok, akkor szívesen vállalom. Nem szeretem a kutyákat; szerintem nem az ember legjobb barátja, hanem a legjobb szolgája. Ezért szeretem jobban a macskákat, mert az legalább partnerként kezel. De nem ítélem el, aki szereti a kutyákat, amíg nem ítél el engem azért, mert én nem.

2015. máj. 30. 15:58
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell mindenkinek szeretni a kutyákat, attól még hogy nem szereti, nem rossz ember. Akkor lenne rossz ember, ha kínozná a kutyát, ütné, verné, éheztetné, stb., na akkor igen, rossz ember. De csak azért, mert nem szereti a kutyákat így leírni???

Kész röhej amúgy, hogy a macskákra azt mondod, pofátlan állatok, a kutyákra, meg hogy a világ legkedvesebb teremtményei. Pedig mindkét fajból van kedves meg kevésbé kedves egyed is. Van rengeteg agresszív (harapós) kutya, meg vannak az idegesítőek, amelyek folyton ugatnak, meg az emberre ráugrálnak, összenyalják, az ember cuccait szétrágják, stb. Egyik ismerősöm kutyaiskolába járt a kutyájával, hogy hátha ott majd meg tudják nevelni, mert saját elmondása szerint is elviselhetetlen volt az állat, de még ott sem tudtak rajta változtatni!

2015. máj. 30. 16:06
 4/18 A kérdező kommentje:
azért a kutyatartásnak már évezredes története van. evolúciós szemszögből is az emberhez nőtt, hisz mindig volt kutyánk!!!! az kutya a legjobb barátod hidd el. amúgy a macska tényleg pofátlan, és buta állat. én nem utálom a macskákat, de nem is szeretem őket. amit meg ürít az borzalmasan büdös. a kutyáról meg köztudott, volt a tv-ben is, hogy kevesebb a baktérium a szájában mint az ember szájában!!!! tehát NEM FERTŐZŐ! amúgy érdekes kezd lenni a világ ha már a férfiak is macskások:S
2015. máj. 30. 16:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

"azért a kutyatartásnak már évezredes története van. evolúciós szemszögből is az emberhez nőtt, hisz mindig volt kutyánk!!!!"

- Nekem nincs. Akkor én evolúciós zsákutca vagyok?

"az kutya a legjobb barátod hidd el."

- Az én legjobb baráom a menyasszonyom. Bocs, de nem hiszem el.

"amúgy a macska tényleg pofátlan, és buta állat. én nem utálom a macskákat,"

- De igen, ha ilyen megalapozatlan kijelentést teszel. Nekem volt macskám, amely volt annyira ragaszkodó, mint egy tipikus kutya, és mellette igenis intelligens volt.

"amit meg ürít az borzalmasan büdös."

- Mert a kutya aztán rózsaillatút dob. Ráadásul a macska legalább el is ássa. Amellett panelban lakom, és nem egy kutya van, amely olyan irtozatosan büdös a kis termete ellenére, hogy alig lehet liftben meglenni mellette, de ha kiszáll, akkor is megmarad a szag. Nem állítom, hogy minden kutyára igaz, de ne állítsuk már úgy be, mintha a tisztaság mintapéldánya lenne mind.

"amúgy érdekes kezd lenni a világ ha már a férfiak is macskások:S"

- A Te lelkivilágod kezd érdekes lenni. A következő az lesz, hogy a nők nadrágot hordanak? Brr.. borzalom...

2015. máj. 30. 16:19
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Te vagy beteg, nem a pasid...
2015. máj. 30. 16:29
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
"Az az ember aki nem szereti a kutyákat lehet jó ember egyáltalán?" Igen, lehet. Van egy barátnőm, aki már kiskora óta nem szereti a kutyákat, így amikor nálunk van, az én kutyámat is áttessékelem a hátsó kertünkbe. És az oka pedig az, hogy kiskorában megharapta egy kutya és még mindig elég nagy bőrrészen látszik a heg, nagyon feltűnő. Azt mondja, hogy amikor meglát egyet, azonnal eszébe jut, ahogy ömlött a vér a lábából és hogy mennyire megijedt akkor. Egyébként nagyon aranyos lány, mindenkivel kedves, barátságos.
2015. máj. 30. 16:39
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyám borogass...

Te most komolyan az alapján ítélsz el valakit, hogy szereti-e a kutyákat, vagy nem?

És ha egy férfi a macskákat szereti, akkor már mindjárt "hova jut a világ"?

Miféle értékrended, lelki világod van neked? Jézusom, szerintem sürgősen keress fel egy pszichológust, mert nem normális a gondolkodásmeneted. A kutya pedig ugyanolyan állat, mint a macska, tengerimalac, vagy akármi más. Se nem jobb, se nem rosszabb.

Egy állatban pedig rengeteg baktérium van, ami őrá nem ártalmas, de lehet, hogy az emberre igen. Ugyanúgy az emberben is sok baktérium van, ami az emberre nem ártalmas, de az állatra már igen. Alap dolog kutyázás/macskázás után kezet mosni, még akkor is, ha tiszták. WC-zés után szerinted miért kell kezet mosni, ha csak a papírhoz érsz hozzá? Ugyanezért.

És ha ennyire dédelgeted őket: a kutyának baromira nem tesz jót a gyakori fürdés, és ezt az állatorvos mondta! Szóval ennyi erővel te meg kínzod a kutyáidat.

Én 22 éves fiú vagyok. És a macskákat szeretem, meg van 2 tengerimalacom. Most akkor már én is züllött vagyok? :D

2015. máj. 30. 16:43
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"amúgy érdekes kezd lenni a világ ha már a férfiak is macskások:S"

Hány éves vagy? 12?

"a kutya a legjobb barátod hidd el. amúgy a macska tényleg pofátlan, és buta állat. én nem utálom a macskákat, de nem is szeretem őket. amit meg ürít az borzalmasan büdös"

Mert szerinted te ibolyaillatút kakálsz? Vagy a kutyáé meg rózsaillatú? A te ürüléked (meg a kutyáé) ugyanolyan büdös mint a macskáé.

Az meg, hogy kijelented, hogy a macska pofátlan és buta állat, egyenesen röhejes és nagyon gyerekes. Ebből csak az látszik, hogy a büdös életben nem volt neked macskád, vagy ha volt is, le se kakáltad. Ugyanis ha foglalkozol vele, akkor eléggé hálás állat, és sok mindenre megtanítható.

A kutya pedig egyáltalán nem a világ legkedvesebb teremtménye. Szerinted miért gyűjtik be a kóbor kutyákat? Mert a macskával ellentétben a kutya nem tudja ellátni magát, nem tud egérre vadászni, stb, így agresszív lesz, és az embert is megtámadja. Engem is majdnem megharapott egy, pedig nem utálom a kutyákat.

A kutya pedig egyáltalán nem olyan tiszta, mint ahogy képzeled. Rengeteg kisebb nagyobb baktérium van a bundájában, nem csodálom, hogy a pasid (csodálom, hogy van ilyen mentalitással...) kiakadt, mert senki sem akar kutyaszőrt/nyálat a szájába.

Ilyen felfogással gondolom klotyó után sem mosol kezet, mert a WC-papír tiszta, meg te úgyis ibolyaillatút alkotsz, mert csak a macskáé büdös.

Istenem....az irományodra röviden csak annyit lehet mondani hogy: Nőj fel!

2015. máj. 30. 16:51
 10/18 anonim ***** válasza:
81%

A kutyának nem az ágyban van a heje.

Amúgy a férfiak (a többség) tudnak bánni a kutyával, a nők kezelik úgy mint egy gyereket.

Hiába a kozmetikus meg a fürdetés, az állat az állat, kezeld is úgy. Persze, hűséges meg szeret téged, de akkor is 4 lábon jár, nem tud beszélni, az ösztöneire hallgat. Az asztalhoz sem ülteted, biztonsági övet sem kötöd be neki, iskolába sem hordod.

Régen a postagalambokkal üzentek egymásnak, ma már azt is mindenki (jogosan) undorító állatnak tartja, nem csak a külseje miatt, hanem a fertőzések miatt is amit hordoz.

A kutyás kezeddel ételt készíteni pedig bunkóság. Ez olyan, hogy hiába tudsz nagyon jól vezetni, ahól 50-es tábla van ott csak annyival szabad haladni, hiába tudsz jól úszni, csak a bójákig szabad bemenni, hiába nem ért még baleset azért van otthon elsősegély csomag. Szóval a nagy tisztaság ellenére is bármikor összeszedhet valamit.

2015. máj. 30. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!