Aki nem kávézik, az hogyhogy nem szokott rá?
Én ebben az évben kezdtem el kávézni.
Nagyon sok órám van ebben az évben, pedig csak 8.-os vagyok, ezenfelül matek, töri vizsga van nálunk, de a többi tantárgyat nem könnyítik meg nekünk, aztán hazamegyek, angol, matek tanárhoz megyek. Szóval egyik nap besokaltam, és csináltam magamnak egy kávét. Próbálom kerülni, de egy héten megiszok kettőt-hármat.
Szerintem olyan mint az alkohol, rászok a szervezet, szóval mérsékelni kell azért.
Minden ember mást szeret, én pl. utálom a csokoládét, ezért nem is nagyon eszem.
En korabban meg a szagat is utaltam. Aztan vettem az asszonynak egy automata daralos kavefozot, es azota megiszok napi 2-ot, egyet 8 ora korul, egyet meg delutan edzes elott. 40 vagyok egyebkent.
Megkedveltem, de en feketen iszom, cukor, tej nelkul. Ilyen korban allitolag jot tesz az ereknek.
Aki meg sokat iszik az siman fuggo.
Én azt nem értem, hogy reggel van, kinyitom az ablakot, jön a jó levegő, és arra gondolok "de jó lenne, ha pállott kávéízű lenne a szám".
Számomra ez elképzelhetetlen.
Soha nem értettem, hogy mit lehet a kávén szeretni. Undorodok még a szagától is, ráadásul nagyon egészségtelen.
Ha álmos vagyok, elmegyek futni, vagy arcon öntöm magam hideg vízzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!