Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőnek vagy férfinek jobb...

Nőnek vagy férfinek jobb lenni? Indokokat, példákat, érveket is írjatok pls

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 18:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
32%

Ha valaki nő, azt gyakorlatilag az összes férfi meg tudja verni, sőt egy átlagos nőt még a nők és a nagyobb gyerekek egy nem kis része is. El sem tudom képzelni, milyen érzés lehet úgy végigmenni az utcán, hogy százával jönnek szembe olyan arcok, akik akármikor megtakarhatnának, vagy bármit tehetnének velem, ha úgy szottyan kedvük, és nekem még esélyem sem lenne védekezni. Nőként gyakorlatilag csak két esélyed van az életbenmaradásra, ha megvéd a civilizáció, vagy ha megvéd egy férfi.

Szóval már csak e miatt a kiszolgáltatottság miatt is jobb férfinak lenni szerintem.

2015. máj. 27. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
Én jól érzem magam férfiként, de azért kíváncsiságból egy napra belebújnék egy szép nő bőrébe. Kíváncsi vagyok, milyen az, amikor végigmegyek az utcán és mindenki éhes szemekkel végigmér, igyekeznek velem udvariasak lenni, bárhol elég egy mosoly és készségesen segítenek stb. - férfiként általában unottak és mogorvák velem az emberek, és volt már olyan, hogy besétált egy gyöngyörű csaj, és egyből mindenki készségesen, mosolyogva segített neki :D
2015. máj. 28. 02:58
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a menstruáció miatt sír....

A férfiakat elviszik a háborúba.

2015. máj. 28. 04:42
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Főleg most.
2015. máj. 28. 10:16
 15/20 anonim ***** válasza:

#11 mert nőként nem lehet harcművészetek százát tanulni...

A legtöbb utcán lévő embert még egy olyan nő is széjjel verné aki 1-2 évet tanult mondjuk bokszot.

2015. máj. 28. 13:54
 16/20 anonim ***** válasza:
46%

Férfinak jobb lenni...

Sokkal lazábban áll hozzá a legtöbb pasi az élethez magához, míg a legtöbb nő/lány mintha karót nyelt volna

Menstruááció, szülés...önként és dalolva mondanék le ezekről

Munka: az hagyján, hogy nőket kevesebb helyre, és kevésbé szívesen alkalmaznak, de még kevesebb fizetést is kap ugyanazért a munkáért! Mire föl??

Biztonság: hát biztos hogy egy csajt aki egyedül van előbb állnak le zaklatni a tapló paraszt gyökerek, plusz egy pasinak nem kell pánikolva úgy végigrohanni este az utcán hogy benne van a tudat, hogy bármikor elrabolhatják, megerőszakolhatják, elviszik külföldre prostinak, stb....

Meg sem tudom számolni hányszor érzem elátkozottnak az életemet, amiért nőnek kellett születnem, mikor egy férfi viselkedése inkább áll hozzám közelebb.

2015. jún. 1. 21:20
 17/20 A kérdező kommentje:
arról nem is beszélve hogy a férfiak többségének nincs annyi gondja az orgazmussal mint a nőknek (mert köztünk van olyan aki egyáltalán nem képes rá ami nagyon szomorú)
2015. jún. 8. 16:53
 18/20 anonim ***** válasza:
72%

Mintha csak ilyen filmből vett f#szságokat mondanátok...

Mert a sok 50 kilós pávagyerek meg a többi aztán rohadt erős, sokat ér, h betámadja 6 cigány... Mert ugye minden férfi profi kevert harcművész.

Na és persze a sok fiúnak meg férfinek olyan könnyű párt meg nőt találnia, azért gondolkoznak sokat a prostikon, még a szüzek is... De legalább az orgazmus könnyű.

Milyen jó a szűklátókörűség.

Szerintem egyiknek sem jobb lenni, minden azon múlik, hogy hogy nézel ki és mennyire vagy szerencsés nemtől függetlenül.

2015. jún. 8. 17:29
 19/20 A kérdező kommentje:
abban is van igazság amit te írtál utolsó
2015. jún. 9. 15:44
 20/20 A kérdező kommentje:

[link]

100 ok miért jó nőnek lenni

2015. jún. 21. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!