Nőnek vagy férfinek jobb lenni? Indokokat, példákat, érveket is írjatok pls
Nőnek.Minden hátránnyal.
Örülök hogy nő vagyok.:-)
Te kérdező mit gondolsz melyiknek jobb lenni.?
Nő vagyok és szerintem férfinak lenni jobb.
- Nem kell lábat és kart szőrteleníteni. Ne gyertek az arcborotválással, mert az egy kicsit kisebb felület azért, meg a borosta egyébként is dögös :D
- Nem menstruálnak.
- Egyszerűbben kapnak munkát 1: mert fizikai munkára mindig van igény. Én elmentem volna temetőkertésznek, de majdhogynem pofán röhögtek, hogy mit akarok én az 50 kilómmal :(
- Egyszerűbben kapnak munkát 2: Nőket kevésbé szeretnek alkalmazni sok helyen, mert "mi van, ha teherbe esik" "mi van, ha elmegy szülni" "mi van, ha gyakran beteg a kölyök", stb. Ki kell fizetni, de valaki más végezze el a munkjáját, akit szintén ki kell fizetni.
- A férfiak jobb fejek, de komolyan. Nem sértődnek meg, nem hisztiznek és a pletykálkodás sem erősségük. Nő létemre megőrülök a legtöbb nő viselkedésétől...
- Egy férfit nem nézi a többi férfi vizslató tekintettel és nem vesézik ki egymás között, hogy az illetőnek hogy néz ki a cipője meg a ruhái.
Irigylem sokszor a pasikat :(
én az első válaszolóval teljesen egyet értek (nő létemre)
igaz hogy mind2-nek megvannak előnyei hátrányai és mind2 ugyan úgy csodálatos lehet és az is igaz hogy erre nem lehet érdemleges választ adni de azért kíváncsi voltam a véleményekre
Ez így óriási baromság. Rengeteg férfi és nő küzd különböző problémákkal a neme miatt.
Például rengeteg fiú/férfi egyszerűen nem talál párt míg a legtöbb lány/nő nek meg az okozza a stresszt még is kit válasszon. Ellenben vannak olyan férfiak akik állandóan találnak nőt...
De aki le akarja ilyen baromságokra egyszerűsíteni, mint borotválás, menstruáció ám legyen...
De akkor ott van ellenben a kopaszodás, a túlzott szőr sok férfin ami a mai világba már gondot okoz az embernek stb.
8!
Azért szerintem a menstruáció/szülés nem a leegyszerűsített indokok közé tartozik.
A kopaszodás ellen -igaz pénzért- lehet tenni, ráadásul vannak, akiknek jól áll.
A túl sok szőr a férfin pedig nem vészes. A párkapcsolat meg egyenlő.
Ráadásul már előttem is írtak jópár érvet.
Egy nőnek még mindig több mindennek kell megfelelnie.
szerintem egysejtű élőlénylen jobb lenni. Nem kell gondolkodni, ösztönből lehet cselekedni. Nem kell kapcsolat meg másik fél, ha szaporodni akar akkor osztódik (már ha megvan hozzá a feltétel) és az osztódás sem 9 hónapig tart.
Egyetlen probléma, hogy vannak többsejtűek akik egysejtűeket esznek reggelire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!