Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nőnek vagy férfinek jobb...

Nőnek vagy férfinek jobb lenni? Indokokat, példákat, érveket is írjatok pls

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 18:12
1 2
 1/20 anonim válasza:
63%
Férfinak. Nicsenek menstruációs problémáid, nem kell szülnöd (ami egyébként egy nagyon csodálatos dolog, azon kívűl, hogy kib*szottul fáj), és kevesebb az esélyed, hogy megerőszakolnak.
2015. máj. 27. 18:13
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mivel kevesen vannak, akik mindkettőt próbálták, nehéz érdemleges választ adni.
2015. máj. 27. 18:16
 3/20 anonim ***** válasza:
33%

Nőnek.Minden hátránnyal.

Örülök hogy nő vagyok.:-)

Te kérdező mit gondolsz melyiknek jobb lenni.?

2015. máj. 27. 18:17
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
kérdezzük meg Conchitát
2015. máj. 27. 18:21
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

Nő vagyok és szerintem férfinak lenni jobb.

- Nem kell lábat és kart szőrteleníteni. Ne gyertek az arcborotválással, mert az egy kicsit kisebb felület azért, meg a borosta egyébként is dögös :D

- Nem menstruálnak.

- Egyszerűbben kapnak munkát 1: mert fizikai munkára mindig van igény. Én elmentem volna temetőkertésznek, de majdhogynem pofán röhögtek, hogy mit akarok én az 50 kilómmal :(

- Egyszerűbben kapnak munkát 2: Nőket kevésbé szeretnek alkalmazni sok helyen, mert "mi van, ha teherbe esik" "mi van, ha elmegy szülni" "mi van, ha gyakran beteg a kölyök", stb. Ki kell fizetni, de valaki más végezze el a munkjáját, akit szintén ki kell fizetni.

- A férfiak jobb fejek, de komolyan. Nem sértődnek meg, nem hisztiznek és a pletykálkodás sem erősségük. Nő létemre megőrülök a legtöbb nő viselkedésétől...

- Egy férfit nem nézi a többi férfi vizslató tekintettel és nem vesézik ki egymás között, hogy az illetőnek hogy néz ki a cipője meg a ruhái.

Irigylem sokszor a pasikat :(

2015. máj. 27. 18:28
 6/20 A kérdező kommentje:

én az első válaszolóval teljesen egyet értek (nő létemre)

igaz hogy mind2-nek megvannak előnyei hátrányai és mind2 ugyan úgy csodálatos lehet és az is igaz hogy erre nem lehet érdemleges választ adni de azért kíváncsi voltam a véleményekre

2015. máj. 27. 18:31
 7/20 A kérdező kommentje:
vmint a #5 válaszolóval is egyet értek így utólag látva mit írt
2015. máj. 27. 18:32
 8/20 anonim ***** válasza:
31%

Ez így óriási baromság. Rengeteg férfi és nő küzd különböző problémákkal a neme miatt.

Például rengeteg fiú/férfi egyszerűen nem talál párt míg a legtöbb lány/nő nek meg az okozza a stresszt még is kit válasszon. Ellenben vannak olyan férfiak akik állandóan találnak nőt...

De aki le akarja ilyen baromságokra egyszerűsíteni, mint borotválás, menstruáció ám legyen...

De akkor ott van ellenben a kopaszodás, a túlzott szőr sok férfin ami a mai világba már gondot okoz az embernek stb.

2015. máj. 27. 18:39
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

8!

Azért szerintem a menstruáció/szülés nem a leegyszerűsített indokok közé tartozik.

A kopaszodás ellen -igaz pénzért- lehet tenni, ráadásul vannak, akiknek jól áll.

A túl sok szőr a férfin pedig nem vészes. A párkapcsolat meg egyenlő.

Ráadásul már előttem is írtak jópár érvet.

Egy nőnek még mindig több mindennek kell megfelelnie.

2015. máj. 27. 18:53
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

szerintem egysejtű élőlénylen jobb lenni. Nem kell gondolkodni, ösztönből lehet cselekedni. Nem kell kapcsolat meg másik fél, ha szaporodni akar akkor osztódik (már ha megvan hozzá a feltétel) és az osztódás sem 9 hónapig tart.

Egyetlen probléma, hogy vannak többsejtűek akik egysejtűeket esznek reggelire.

2015. máj. 27. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!