Más is érez / érzett úgy, hogy rossz korba született?
Nem bírom ezt az unalmas életet. Most még néhány évig tanulok, elmegy a fiatalságom, hogy utána dolgozhassak, hogy élhessek, élek, hogy dolgozhassak, aztán 70 éves koromban csak úgy vagyok ( és örülök ha minden nap 3-szor wc-zek).
Én nem tudok ide beilleszkedni. Nagyra vágyó ember vagyok, aki kiáll a saját- és a mások igazáért és képes meggyőzni az embereket. Példás katona, pap vagy vezér lehetnék 1500-1000-500 évvel ezelőtt.
Akkor, amikor kialakultak az országok, birodalmak, amikor a népvándorlások zajlottak, amikor új hont foglaltak 2-szer is ( először csak felfedezték, majd benépesítették Amerikát ). De nem. Semmi izgalom, semmi kötődés nincs, maximum a családhoz. Életem legnagyobb izgalmai azok, hogy elérem-e a buszt, hogy átmegyek-e a vizsgán. Inkább lennék egyszerű paraszt ( pontosabban akkor már juhász vagy csikós ) 200 évvel ezelőtt, szabadságharcos 150 évvel ezelőtt, mint így ma.
Persze tudom, mindennek megvannak az előnyei, a mai kornak is rengeteg van, de attól még ezek a mindennapok unalmasok.
21.
én arra célozgattam ezzel, hogy (persze nem a vakbélgyulladásra gondolok, hanem öröklődő betegségekre) az orvostudomány fejlődésével a beteges, fogyatékos emberek is továbbadhatják a génjeiket ami a génállomány leromlását és a betegségek gyakoriságának a növekedését okozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!