Titeket nem idegesít, amikor egyes nők azzal büszkélkednek, hogy ennyi meg annyi évet letagadhatnának?
36 vagyok, egy darab ráncom sincs, a bőröm feszes, testalkatom is lányos. Nem élek kifejezetten egészségtelenül, de nekem ez inkább a szerencse és nem a sok odafigyelés számlájára írható. Engem is sokszor néznek 20 évesnek.
Én is egyetértek azzal, hogy ez munkában nem túl előnyös, nem vesznek komolyan eleinte új közegben. Viszont magánéletben hízelgő a sok dicséret.
Nem idegesít, ha nekik ez ennyire fontos akkor büszkélkedjenek. Mondjuk nekem még nem volt ilyen tapasztalatom,hogy egy 40-nek kinéző negyvenes nő azzal lett volna elfoglalva, hogy jaj őt huszonévesnek nézik. De attól elhiszem, hogy van ilyen.
Én 25 vagyok de 16-nak néznek. Engem igazából nem érdekel, sem büszkének, sem csalódottnak nem érzem magam miatta. Gyakran előfordul, hogy hivatalokban rákérdeznek a koromra mert bizonyos kor alatt nem intézkedhetek szülő nélkül de akkor egyszerűen megmutatom a személyimet és kész. Egy-két bosszantó esetem volt, a szakdolgozatomhoz gyűjtöttem vérmintákat és amikor lementem értük oda, ahol veszik a vért, egy néni kiakadt, hogy ő nem fogja engedni hogy egy ilyen csitri vizsgálja a vérét, biztosan nem értek hozzá, nekem még iskolában lenne a helyem. Nem is írta alá a papírt, hogy ad nekem vért.
A másik, amikor este 8-ig volt órám és biciklizem haza, a zebránál egy vadidegen idős nő nekemjött, hogy mekkora ordask.urva vagyok hogy kis csitri létemre ilyenkor még az utcán biciklizek és kelletem magam (!) holott ebben az időpontban már rég otthon kellene vacsoráznom a családommal. És hogy ne csodálkozzak, ha felcsinálnak 16 évesen. 24 voltam. Lol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!