Egyes emberek hogy mernek más emberekbe belekötni? Legtöbbször ittasan, szórakozóhelyen pl.
Figyelt kérdés
Sok emberen nem látszik, hogy pl küzdősportol-e? Milyen a mentalitása, stb. Sokszor láttam már olyat, hogy kigyúrtabb srácba álltak bele. Ezeknek mi értelme?nov. 25. 20:22
1/8 anonim válasza:
Semmi, van ilyen embertípus aki mindig beleköt mindenbe majd vérig sértődik ha visszavágnak neki.
3/8 anonim válasza:
Gondolom többen voltak,ő egyedül, általában ez szokott lenni,meg valószínűleg kisebbségiek is, rájuk jellemző főleg
4/8 anonim válasza:
Régen is így volt, 10-20-30 éve. Mindig voltak ilyen emberek.
Ha félsz, képezd magad, tanulj önvédelmet.
5/8 anonim válasza:
Ittasan feloldódnak a gátlások ez így van, de sosem tudod, kibe kötsz bele. Honnan tudja, hogy én nem kapok elő egy tüskés boxert vagy hogy boxoltam-e régebben? :D
6/8 anonim válasza:
Az agresszívaknak a pia erőt ad, de józanságot nem!
Ezt kell kihasználni! ;)
7/8 anonim válasza:
A drogosok (ilyen biofüvesek) meg bevadulnak, egy kommandós csoport is kevés nekik, jobb esetben bealszanak. Kés ne legyen a kezükben mert halálra szurkálnak mindent és mindenkit! Menekülés!
8/8 anonim válasza:
A részeg emberben oldódnak a gátlások, és nem is tudják épp ésszel, logikusan felmérni az adott helyzetet, amibe vagy belecsöppentek, vagy eleve ők maguk generálták azt. A pia bátorságot ad, meg vakmerőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!