Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is azért nem...

Szerintetek is azért nem iszik soha alkoholt szórakozóhelyeken, mert nem akarja, hogy előtörjön belőle az állat énje?

Figyelt kérdés

Van a társaságunkba egy srác, aki sosem iszik akoholt szórakozóhelyeken, csak bontatlan üdítőt, vagy csapvízet.

Azt mondja azért, mert nem akar másnapos lenni, és fontos, hogy folyamatosan képbe legyen az este folyamán, nehogy baj legyen illetve Ő így jobban érzi magát.

Szó se róla, tényleg látszik rajta, hogy kb jobban érzi magát mint bárki ilyenkor a buliban, de szerintem gyanús, és valamit titkol.

Szerintem az olyan emberek nem szoktak inni bulikban akik balhénának, vagy attól erőszakosak lennének.

Igazam van?

2022. okt. 25. 13:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%

Vagy drogozik vagy gyogyszert szed amikre nem kéne inni, vagy egyszer olyan rosszul lett hogy köszi, soha többet pia, egy rakat minden lehet

Mindenesetre nem meri elengedni magát. Az hogy figyelni koncentrálni akar, ebből tükröződhet valami lehet ittasan már kirabolták vagy bármi

2022. okt. 25. 13:32
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem feltétlenül.
2022. okt. 25. 13:32
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Vagy tudja, hogy az alkohol semmi jó hatással sincsc rá.

Én egy fél üveg bor után is pont annyira utálom az embereket, mint előtte. Semmi hangulatjavító, gátlásoldó hatása nincs. Viszont a világ lelassul...

2022. okt. 25. 13:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Inni szokott alkoholt, pl ha előtte alapozunk valakinél, csak a szórakozóhelyen nem.
2022. okt. 25. 13:37
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Az emberek azért isznak, hogy oldják a gátlásaikat és könnyebben feloldódjanak. Neki láthatóan nincs erre szüksége mert józanul is jól érzi magát, akkor minek kellene neki alkohol és az ezzel járó rosszullét?
2022. okt. 25. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Én azért nem iszom szórakozó helyeken, mert sokkal drágább a pia, mint bárhol máshol. Kocsmákba pedig keveset iszok, ha meg házi összejövetel/buki van, akkor fogok annyit inni, hogy picit becsiccsentsek.

De a társaságban van nálunk egy csaj, aki betegség miatt nem ihat.

Vagy tudok olyat, aki elvből nem iszik. Pl alkoholproblémái voltak egy családtagjának és nem akar ebbe belecsúszni.

2022. okt. 25. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem csak buta vagy, hanem rosszindulatú is mellé.
2022. okt. 25. 13:54
 8/12 anonim ***** válasza:
91%

Én se iszok szórakozóhelyeken, pedig amúgy otthon fogyasztok alkoholt (nem minden nap :))

Buliban nem szeretem, néha elálmosodok már 1-2 pohártól és úgy csak nyűg az egész. Meg amúgy is drága.

2022. okt. 25. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Még sose tudtam annyit inni, hogy előtörjön az "állat énem". Maximum elaludtam.

Lehet vallási okokból nem iszik. De amúgy hogy nem akar másnapos lenni szerintem az is bőven elfogadható indok :S

2022. okt. 25. 14:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert nem akar másnapos lenni, és fontos, hogy folyamatosan képbe legyen az este folyamán, nehogy baj legyen illetve Ő így jobban érzi magát.
2022. okt. 25. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!