Hogyan tudnám ezt a "motiválatlanságot" legyőzni?
Akármibe belekezdek, mindig csak az elején vagyok lelkes, aztán hamar megunom, és abbahagyom. :(
Nagyon nehezen veszem rá magam valamire. Persze fejben elgondolom, hogy milyen jó lenne, de a valóságban nagyon nehezen kezdek bele.
Például szeretek nyelveket tanulni. Kinéztem magamnak 1-2 nyelvet, elkezdtem, és már nem vagyok motivált, unatkozok. Hogyan tudnám ezt legyőzni?
Motivált, eltökélt, és legfőképpen tettre kész akarnék lenni, de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.
22 éves fiú vagyok.
Hogyan tudnám magamat akár rávenni, hogy igen, álljak neki, és véghez is vigyem, amit elterveztem? Hogyan?
Mondjuk ha nem egyedül csinálnád, hanem társsal? Akkor húznátok egymást és nem unnál bele. Ha van egy barátod akit érdekel az ilyesmi.
Én finnül akarok tanulni, de én is így vagyok, hogy ilyen ehh... leszek mindég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!