Szerintetek a GYK-n látott dolgok mennyire fedik le a valós konfliktusokat vagy véleményeket?
A családi kapcsolatok kategóriába szoktam néha beleolvasni de én nem tudom elhinni hogy ők a valós gondolataikat írják le vagy ez lenne az általános a való életben :D
A válaszolók többsége szerint 18 évesen végezzen el minden házimunkát, vállaljon diákmunkát és ha otthon lakik a fizetése 80%-t adja haza és ne legyen semmi beleszólása az otthoni dolgokba mert attól hogy 18 még gyerek.
"előfordulhat, hogy ide csak bizonyos réteg ír"?
Nem tudom már melyik kategóriában azt vesézték ki a kommentelők, hogy ki mennyit keres egy hónapban, ki mennyi pénzből él .
0-tól 450 ezerig jutottak el .
Ez egészen biztos, hogy nem egy réteg .
"Itt vitatkoznak az emberek, de a vaságban nem látok rá példát".
Lásd ; szíven szúrt fiú esete, Baranya .
a vaság természetesen valóság, csak elgépeltem, bocsánat
Köszönöm a válaszokat.
bevallom, mikor a kérdést elkezdtem írni, még a fejemben volt a példa a generált vitára, de közben elfelejtette, mi volt az. DE itt tényleg látok mindenféle dolgokat, például mért utálják a zöld kabátosok a sárga-kockás ingeseket, és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!