Lehetséges, hogy valaki ennyire összetett személyiség?
Nem is tudom hol kezdjem. Érzelmileg nagyon érzékeny vagyok, viszont hajlamos vagyok a durvaságra is. Van gyenge pontom, de van erős oldalam is. Gyengének, de erősnek is érzem magam lelkileg. Nincs önbizalmam, de büszke vagyok mégis, képtelen vagyok az alázatra. Erős bizonyítási vágyam van. Azt hiszem ez a legerősebb bennem. Tele vagyok egymással ellentmondásos érzésekkel. De azt biztosan tudom hogy mit nem akarok. Vannak dolgok, amikből nem engedek, ha leszakad az ég se! De már arra kezdek rájönni, hogy mi az, amit még el akarok érni.
Egyetlen lehetőségem van, amivel még célba érhetek. De mi van akkor ha ebben megbukok? Akkor nem lesz kiutam, sem esélyem semmire.
Első szó ami beugrott,az a "bipoláris" volt,de nem hiszem,hogy az vagy,csak különböző dolgok,különböző reakciókat váltanak ki belőled.
pl. lehetsz önbizalom hiányos,de közben tudod,hogy egy szintnél azért jobban nézel ki.
Annyira nem vagy különc.
Tehát nem csak én vagyok felelős a személyiségemért, második válaszoló. Ez logikusnak tűnik.
Elsőnek - ha nem vagyok különc, akkor semmit sem érek.
Ha átlagos vagyok, akkor eláshatom magam élve, mert akkor nem tudok kitörni mostani élethelyzetemből, ami még a halálnál is tragikusabb lenne számomra.
Muszáj hinnem magamban.
Én nem írtam azt hogy különc vagyok. Magát ezt a kifejezést nem is én vetettem fel.
Engem csak az érdekel, hogy végre magamra találjak. De nem tudok, mert akadályozva vagyok ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!