Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem vagyok semmiben jó?

Nem vagyok semmiben jó?

Figyelt kérdés
Az autókat nagyon szeretem itthon vezetni is szoktam az autónkat, gokartozni jártam az is elég jól ment most pedig kipróbáltam egy barátom Ladáját amivel nem sikerült egyből elindulni lefullasztottam kétszer is és csak csodálkozott, hogy nekem ez ennyire rosszul megy most pedig el is ment a kedvem tőle, hogy ebbe se vagyok jó, focit is próbáltam az sem ment, más pedig annyira nem érdekel, olyan üresen érzem magam most, mit tegyek?

2015. máj. 12. 15:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát azért a ladát nem lehet a mai autókhoz hasonlítani, nem szokatlan, hogy így jártál, meg hát az autó is idegen volt. Ilyen könnyen feladod? Ilyen ember lennél? Nekem nem ez a benyomásom rólad. Túlságosan magadra veszed a dolgokat és KÉT dolog kipróbálása után azt mondod magadról, hogy kész, ennyi volt, nem vagyok jó semmiben. Elég gyerekes és nevetséges hozzáállás.

Keress más elfoglaltságot, olvass, tanulj, próbálj ki más sportot. Annyi minden van a világon. :)

2015. máj. 12. 15:54
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem adok fel semmit csak rossz érzés volt, hogy elmondta másoknak is és visszakaptam, hogy én vagyok a nagy versenyző meg aki autózik és el se tudok egyből indulni...
2015. máj. 12. 16:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden autó "vezetéséhez" hozzá kell szokni. Picit eltérő ülésmagasság, az egész ülés eltérő érzete eleve más légkört teremt. A kuplung magasság is más, a motor hangja stb., úgyhogy ezzel ne hergeld magad.
2015. máj. 12. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
A Ladát szívatóval kell indítani, különben lefullad. Ha így jártál, akkor nem te vagy a hibás, autója válogatja, az egyik pöccre indul, a másokat meg meg kell tolni.
2015. máj. 12. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Két baj van. Az egyik, hogy 5 másodpercnél tovább kell próbálni valamit, ami nem megy. A másik meg, hogy ne adj ennyire mások érzelmeire, arckifejezéseire, hanglejtésére, hogy ennyire azok határozzák meg, hogy mikor mit csinálsz, vagy pláne mit érzel. Ne az legyen a célod, hogy nekik megfelelj, hanem az, hogy elérd a célod. Ha elérted a célod, akkor az téged fog igazolni és akkor már régen nem az lesz a kérdés, hogy milyen arckifejezést vágnak, vagy milyen stílusú szavakat mondanak neked, hanem ők fogják megkérdezni, hogy ezt hogy csináltad, ugyanis ők egymást is elnyomják azokkal a félrevezető arckifejezésekkel meg hanglejtésekkel meg szavakkal és emiatt ők sem érnek el semmit, csak legfeljebb megsimogatják egymást a semmire.
2015. máj. 12. 16:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Tényleg így van, igaz... köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 12. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

A LADA az egy külön állatfaj az autók között. Az enyém a családomé már 24 éve és nincs egyetlen olyan családtagom sem, akit ne szopatott volna meg őkockasága. Egyébként pedig, ha olyan ül bele, aki nem vezetett még ladát, akkor én konkrétan fogadni mernék rá, hogy nem tudja elindítani. A barátod is tudta ezt, szimplán meg akart szégyeníteni.

Egyébként azt elmondta, hogyha nem húzod ki a szivatót, akkor nem fog elindulni?

2015. máj. 12. 17:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy külön állatfaj valóban, nem olyan komoly barát ő inkább csak ilyen jobb szomszéd aztán ő hazajött vele valahonnan és mondta, hogy próbáljam ki, beindítottam de az elindulás már nehezebben ment... a kuplung egészen fönn fogott a gáz pedál pedig nagyon kemény volt, a váltóról ne is beszéljünk.
2015. máj. 12. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!