Megvan mindenem és mégsem elég?
Figyelt kérdés
Fix munkahely korrekt fizetéssel, támogató és biztos háttért nyújtó család, odaadó barátok. Tudom azt, hogy milyen szerencsés vagyok, de mégsem bírom ezt így elfogadni.
Semmi sem kell, egy pillanat lenne mindent eldobni...
Más is van ezzel így? Sosem leszek boldog, elégedett? Mindig az kellene ami nincs? És ha már minden megvan akkor hogyan tovább?
2015. máj. 10. 21:15
1/3 anonim válasza:
Mindenki így van vele.Mindenki emberből van.Mindig többet akar az ember.
2/3 anonim válasza:
Mindig lehet jobban csinálni a dolgokat. Nézz jobban a dolgok mélyére. Szerintem ezért szenvedsz, mert nagyon csak a célra koncentráltál. Gondold át, hogy mit lehetne megváltoztatni. Még a jó dolgokat is gondold át, hogy mi lenne, ha megváltoztatnád őket, akkor milyen lenne az eredmény. Ne legyenek elkönyvelt dolgok, mert azok veszélyesek. Ne legyen olyan, hogy valami biztosan jól van úgy, ahogy van, hiszen már mindenem megvan, még ha nem is akarsz több mindent, akkor is van értelme átgondolni, hogy miket lehetne megváltoztatni és azoknak milyen eredménye lenne. Pl. szinte biztos, hogy el lehet érni pontosan ugyanazt, amit ma elérsz, máshogy is, más módszerrel. A más az izgalmas is lehet vagy akár valami jobbat is el tudsz érni.
3/3 anonim válasza:
Kis Maximalista... :D Nem vagy megelégedve vele, hát akkor lépj ki belőle és kezd el újra. Amúgy van motor csónakod? Ha nincs hát akkor gyorsan szerezz be egyet, nesze adtam egy új célt. :D XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!