Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak 10/8- 10/9-es kategóriájú...

Csak 10/8- 10/9-es kategóriájú Bombázó NŐktől lenne kérdésem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Szóval azt szeretném kideríteni, hogy milyen nektek egy álomférfi, milyen kapcsolatra vágytok(Mit tartalmazzon) ,fontos-e nektek a házzassság, gyermek téma, pénz és egyébb szükségletek. Valamint, hogy ha minden megfele, de anyagileg stabilan áll egy férfi, viszont nincs vezető pozícióban és milliárdjai, lenne -e akkor is esélye? Vagy tovább megyek! Egy átlagos vagy átlagosnál jobbarcúnak? Igazából mindent leírhattok ami eszetekbe jut és fontos ,hogy ÉLETKORT is írjatok légyszíves.

Magamról csak annyit ,hogy tisztábban vagyok a külső -belső értékeimmel, különösebben nncs gondom álltalában az ismekedésekkel,párkapcsolataimmal,de mivel most jelenleg egyedül vagyok szeretnék új kapcsolatot már és szintet ugrani,akár 2-3 at, ha ha használhatom ezt a csúnya szót.Valahogy nem akarom lejjeb adni, az a nőnek sem lenne jó, mert ha nincs vonzalom, akkor eggyikünk sem lessz jó. Mostanábban mindig kifogok 10/7-es,10/8 -as nőket ,jólindul, de aztán mégis meggondolják magukat. Szóval ezen szeretnék változtatni.

Fontos, tényleg CSAK AZOK a NŐK ÍRJANAk,akik tényleg a legjobban néznek ki külsőleg!

Köszönöm a válaszokat!

F/29

2015. máj. 9. 21:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sírok a nevetéstől. Szerintem neked az egod a 10/10-es legfeljebb.
2015. máj. 10. 23:59
 22/23 anonim ***** válasza:

[link]

Tehát ilyen a 10/10-es? Mert ha valóban,akkor khurvára 10/20as vagyok :D

2016. aug. 12. 17:01
 23/23 anonim ***** válasza:

A "lesz"-t egy sz-szel írjuk...

23 10/10

2016. aug. 12. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!