Csak 10/8- 10/9-es kategóriájú Bombázó NŐktől lenne kérdésem?
Sziasztok!Szóval azt szeretném kideríteni, hogy milyen nektek egy álomférfi, milyen kapcsolatra vágytok(Mit tartalmazzon) ,fontos-e nektek a házzassság, gyermek téma, pénz és egyébb szükségletek. Valamint, hogy ha minden megfele, de anyagileg stabilan áll egy férfi, viszont nincs vezető pozícióban és milliárdjai, lenne -e akkor is esélye? Vagy tovább megyek! Egy átlagos vagy átlagosnál jobbarcúnak? Igazából mindent leírhattok ami eszetekbe jut és fontos ,hogy ÉLETKORT is írjatok légyszíves.
Magamról csak annyit ,hogy tisztábban vagyok a külső -belső értékeimmel, különösebben nncs gondom álltalában az ismekedésekkel,párkapcsolataimmal,de mivel most jelenleg egyedül vagyok szeretnék új kapcsolatot már és szintet ugrani,akár 2-3 at, ha ha használhatom ezt a csúnya szót.Valahogy nem akarom lejjeb adni, az a nőnek sem lenne jó, mert ha nincs vonzalom, akkor eggyikünk sem lessz jó. Mostanábban mindig kifogok 10/7-es,10/8 -as nőket ,jólindul, de aztán mégis meggondolják magukat. Szóval ezen szeretnék változtatni.
Fontos, tényleg CSAK AZOK a NŐK ÍRJANAk,akik tényleg a legjobban néznek ki külsőleg!
Köszönöm a válaszokat!
F/29
5-ös, 6-os, 8-as válaszolók! Mivan ,csak nem rohadt messsze vagytok a 3-as kategóriátol is?:D Igen tudom, megint behatároltam. Valahogy dagadt ,önzőnek képzellek 8-as ,aki a kutyának sem kell.Leírtam, hogy kiktől szeretnék választ kapni.A böfögésseddel ,húzz el anyadba,ezt csak azért írom nem tartalak igazi nőnek!
Nem tudom mit zavar, ha próbálom megfejteni ezeket az embereket!
Cica, én pedig válaszoltam:-) Sajnálom, ha nem tetszett, én csak őszinte voltam :D
8-as
:D
Nos, akkor ennyit a "külső-belső értékeidről, melyekkel "tisztáBBan" vagy...
Lol.
Oké, most jön az, hogy szeretnék látni rólad is egy képet
(szigorúan tudományos jellegű a kérdés, ezen a skálán szerintem én nem is játszom)
Ilyen közel a 30-hoz ilyen gyerekes hozzáállással nem tudok rád férfiként tekinteni.
Még szerencse, hogy léteznek igazi férfiak a Földön. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!