Csak 10/8- 10/9-es kategóriájú Bombázó NŐktől lenne kérdésem?
Sziasztok!Szóval azt szeretném kideríteni, hogy milyen nektek egy álomférfi, milyen kapcsolatra vágytok(Mit tartalmazzon) ,fontos-e nektek a házzassság, gyermek téma, pénz és egyébb szükségletek. Valamint, hogy ha minden megfele, de anyagileg stabilan áll egy férfi, viszont nincs vezető pozícióban és milliárdjai, lenne -e akkor is esélye? Vagy tovább megyek! Egy átlagos vagy átlagosnál jobbarcúnak? Igazából mindent leírhattok ami eszetekbe jut és fontos ,hogy ÉLETKORT is írjatok légyszíves.
Magamról csak annyit ,hogy tisztábban vagyok a külső -belső értékeimmel, különösebben nncs gondom álltalában az ismekedésekkel,párkapcsolataimmal,de mivel most jelenleg egyedül vagyok szeretnék új kapcsolatot már és szintet ugrani,akár 2-3 at, ha ha használhatom ezt a csúnya szót.Valahogy nem akarom lejjeb adni, az a nőnek sem lenne jó, mert ha nincs vonzalom, akkor eggyikünk sem lessz jó. Mostanábban mindig kifogok 10/7-es,10/8 -as nőket ,jólindul, de aztán mégis meggondolják magukat. Szóval ezen szeretnék változtatni.
Fontos, tényleg CSAK AZOK a NŐK ÍRJANAk,akik tényleg a legjobban néznek ki külsőleg!
Köszönöm a válaszokat!
F/29
Oké, igaz, lehetnek.
Engem még mindig érdekel, hogy mit tart a tag 10/10-nek, meg az egész skálának?
Oké, de engem még mindig érdekel, hogy egy ilyen érzelmi intelligenciával megáldott személy számára milyen a tökéletes nő, meg az annál egyel kevésbé tökéletes,
na, értitek...
Az írásodat elnézve neked 10-esnek kell(ene) lenned külsőleg, hogy valami ellensúlyozza az elképesztő butaságodat. Ha így van, egy-két menetre és FB-n néhány "Pasimmal" feliratú selfie-hez talán elég lennél.
Többre nem.
valahogy próbálom behatárolni!
Akkor írom a pédát:
10/10 Kate Upton
10/9 a jobb oldalon álló hölgy fekete ruhában <3 :)
10/8 Jennifer Lopez
10/ Szabó Erika, Barátok Közt
10/9 es hölgy a képfeltöltésnél lessz
Az általam elképzelt ideális férfi paraméterei 90/50/42.
90 év, 42 fokos láz, 50 millió a bankszámlán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!