Hogyan kellene környezettudatos magatartásra nevelni az embereket?
9-es..hatalmas pacsi neked..egyetértek csak a terelés megy, és tudod a legtöbb terelő még arra sem hajlandó h az utcán a szemetesbe dobja a hulladékát hanem fogja és a földre dobja, a többiről nem is beszélve(olajat a mosogatóba önti, nem szelektál a hulladék között, "még a szomszédba is az autóval megyek" felfogás stb..). Szerintem ez hatalmas tiszteletlenség az anyaföldünkkel szemben.Hozzáteszem nem támadok senki sem és nem haragszom senkire sem,ismerőseim nagy része ilyen sajnos ,tudom h ezt tanulták a szüleiktől(ahogy én is),de jó lenne ha mindenki magába is nézne és a földön uralkodó állapotokat is észrevenné mert ez nem normális. Jelenleg nem az a vita tárgya h h a multik és a gyárak szennyeznek-e, mert ige ezt nem kétli senki -sőt ők a legtöbbet- hanem ha te nem változol senki sem fog,
"Mi magunk legyünk az a változás amelyt látni szeretnénk a világban." - Mahatma Gandhi
+ ha sokan változnak akkor a kő gazdag gyárosok is ráeszmélnek és kénytelenek lesznek idomulni a többség akaratához ..mondhatni többségben az erő..
Hozzáteszem én is csak a változás útján vagyok jelenleg, de szeretném a modern fogyasztó életemet egy környezettudatosabbra cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!