Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudom élvezettel...

Miért nem tudom élvezettel tenni a kötelességeimet?

Figyelt kérdés

Sosem tudtam örömmel tenni semmit. Mindent csak nagy nehezen és döcögősen fejezek be és mindenre nyűgként tekintek.

Miért lehet és hogyan tudnék ezen változtatni? Valaki azt mondta, hogy ha már folytatom a dolgokat a pofonok ellenére is, az már félsiker, és ha már élvezni is fogom, akkor "nyertem".

Hogyan juthatnék el egy ilyen szintre ? Sokan voltak/vannak még így? Hogyan törtek ki ebből ?

2015. máj. 6. 21:00
 1/5 anonim válasza:

En sem igazan tudom elvezni a kotelessegeimet.. A sportot is abba hagytam, elveztem, az volt az eletem, de meguntam. Es most vissza mennek, megbantam, hogy abba hagytam.

En most valami uj sport utan kutakodom vagy valamilyen hobbit keresek magamnak, amitol jobb kedvem lesz:)

Mert amikor sportoltam, igazabol elveztem mindent, a mozgas okozott nekem oromot, de most ujra meg kellene talalnom onmagam. Probalj meg valami celt kituzni, vagy keresni valami olyan dolgot, ami osztonoz a kotelessegeid elvegzesere, ami jobb kedvet okoz neked.:)

Nem tudom ezzel mennyit segitettem, de en valahogy igy vagyok vele.:)

2015. máj. 6. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során."

Konfuciusz

2015. máj. 6. 22:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez nagyon igaz, de sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy idejében, fiatalon megtalálja azt, amit szeret. Ismerek olyat, akinek majdnem 50 évesen jött ár, hogy mi az amit szeret.
2015. máj. 6. 22:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ehhez semmi köze a szeretetnek és a munkának. Az agysejtek oxigénhiányban szenvednek. Agyunk kapacitása felemésztődik másban, ami arra kell, hogy a boldogságot felismerje.
2015. máj. 6. 23:09
 5/5 anonim ***** válasza:

"Ismerek olyat, akinek majdnem 50 évesen jött ár, hogy mi az amit szeret."

Én is. De ha akkor változtat, még minőségi életet élhet. De sokan már nem változtatnak, mert beletörtek a mókuskerékbe. Sőt, jóval előtte sem.

2015. máj. 7. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!