Milyen sport az, amit egyedül is lehet élvezettel csinálni?
Figyelt kérdés
futás, bicikli, stb... nekem nagyon unalmas egyedül :(2014. jún. 9. 01:13
1/5 anonim válasza:
Lovaglás :)
Ott persze nem egyedül vagy, hanem a lóval. De ez elég is, nem kell más ember, elég társnak csak a ló :)
2/5 aikiboxer válasza:
Nem véletlen, hogy futás közben zenét szoktunk hallgatni. Próbáld ki te is zenével, egyből élvezetesebb. Egyébként meg próbálj ki otthon videóra tornázni (Béres Alexandra, Insanity ilyesmik), akkor egyedül vagy de mégsem. Bár én meg az ilyen tornákat tartom nagyon unalmasnak.
3/5 anonim válasza:
Saját testsúlyos edzést szerintem lehet élvezetessé tenni sokféle gyakorlattal csak jól meg kell válogatni őket.
Vagy egyszerűen csak mozogj: https://www.youtube.com/watch?v=iuAa1N1LziQ
4/5 anonim válasza:
a kajak. azt lehet egyedül is csinálni és nagyon élvezetes amikor jó időben evezel a folyon vagy holtágon. én nagyon szeretem ezt a sportot.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
akkor inkább nem sportolok egyedül :/
2014. jún. 10. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!