Szerintetek en milyen ember vagyok?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek utazni mindenki szeret engem de igaz baratom csak egy van szineszno szeretnek lenni turelmem nincs de azert szerintem kedves vagyok ha valamit el akarok erni akkor azt biztos elerem a zenet szerintem .Szerintetek milyen vsagyok2015. máj. 3. 20:49
11/20 A kérdező kommentje:
koszi ha szabad kerdeznem hany evesek vagytok csak ugy
2015. máj. 3. 21:17
12/20 anonim válasza:
Én, aki butának tartalak, 30.
De nem tudom, ez hogy jön ide.
13/20 A kérdező kommentje:
ti hany evesek vagytok ha szabad kerdeznem
2015. máj. 3. 21:18
14/20 A kérdező kommentje:
ja csak ugy mert en 13 om
2015. máj. 3. 21:19
15/20 A kérdező kommentje:
es kivancsi voltam hany evesekkel beszelgetek
2015. máj. 3. 21:20
16/20 anonim válasza:
Nem tudom, hogy milyen ember vagy, de az biztos, hogy a nyelvtantanárod hanyag munkát végzett...
17/20 A kérdező kommentje:
lehet de most oszinten mi a bajod van maganak velem mert 30 eves nem
2015. máj. 3. 21:22
18/20 A kérdező kommentje:
baja
2015. máj. 3. 21:23
19/20 anonim válasza:
Most ezt az utolsó hozzászólásodat nem igazán értem kedves kérdező. Megtennéd, hogy írsz ékezeteket, lehet, hogy csak velem van a baj, de így elég nehéz megérteni Téged.
Egyébként meg szerintem jobban meg kéne ismerjelek, hogy tudjak véleményt írni.
20/20 anonim válasza:
Nincs szükség rá, hogy magázz azért, mert 30 éves vagyok.
A bajom az veled, hogy buta vagy, mint a föld, és ez életkortól független. Egy elsős, miután megtanul írni, értelmesebb mondatokat hoz össze, mint amit te itt művelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!