Szokták mondani neked hogy magának való ember vagy?
Ha igen,mit gondoltok erről?
Hogy fogadjátok ezt?
És legfőképpen elfogadjátok ezt a tulajdonságotokat magatokban?
Szokták. Az én reakcióm: Hála istennek!
Én nagyon sajnálom azokat az embereket, akik nem tudják élvezni a saját társaságukat, másoktól függnek.
Ez nem azt jelenti, h ha nem akarok, nem tudok szocializálódni, hanem inkább nem nagyon van rá igényem, jobban szeretek egyedül lenni.
Igen. És részben igaz is, de teljesen nem. Igen elfogadom. De én annyit adok amennyit kapok, mert ezt tartom helyesnek. Ezenkívül, rajtam kívül senki nem nézi az érdekeimet. Sosem segített nekem senki az előrejutásban, hanem épp ellenkezőleg. Hátráltattak. Magamnak élek, mivel senkim nincs, akiért élhetnék...,
de ne felejtsd, amíg magadon nem segítesz, addig másokon sem tudsz. Szerintem ez csak rész igazság. Senki sem magának való teljes mértékben.
Nekem is szokták mondani. Úgy is van.
Nem baj az, ha valaki egyedül van, csak akkor, ha nem saját döntés, hanem mások miatt vagy fóbia okozza az állapotot. Akkor nincs rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!