A mai férfinak nehezebb az érvényesülés?
Fiatal 18 évesként mondom,ezt hogy a katonaság megszűnésével már lényegében nincs semmi komolyabb beavatási momentum az életünkben ami fizikailag is megjelenne. Nekem ez borzasztóan hiányzik és még most is egy gyenge üres embernek érzem magam aki nem kapott még meg "A" lehetőséget,hogy valami komolyat mutasson meg,komolyat tapasztaljon meg ami megtudja változtatni.
Nektek mi a véleményetek erről? fiatalok/idősek
Bármikor elmehetsz egy kondi terembe
Bármikor elmehetsz és felkészülhetsz egy maratonra
Bármikor (nyáron) átúszhatod a Balatont
Bármikor felépíthetsz egy évi 500 milliós profitú céget
Bármikor bevonulhatsz önkéntes katonának.
Az, hogy te lusta vagy, nem a mi hibánk.,
Tudod ki akarna éveket elszórni ilyen szinten az életéből.
Simán beleférne iskolai oktatásba, hogy megtanuljuk kezelni a fegyvereket, járműveket.
Eddigi életemet így is a kormány határozta meg, én el tudom foglalni magam, senki ne ossza be az én időmet. Ott kell ülnöm az iskolapadba 8 órát, és nem az a fontos, hogy a dolgozatokat megírd legalább 2-esre, hanem, hogy ott ülj az iskolapadba és ne csinálj semmit. Meg ne is azt tanuld ami érdekel vagy van hozzá érzéked, hanem azt amit soha nem használsz.
Ezzel csak arra akarok rávilágítani, hogy nincs értelme az ilyen látszatmegoldásoknak. Aki gyáva, férfiatlan vagy tutyimutyi kis ember volt az a katonaság után is az lesz. Különben futószalagon gyártanák az Arnold Schwarzeneggereket.
A személyiségeddel tudsz a legjobban érvényesülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!