Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mennyit tévéztek, rádióztok...

Ti mennyit tévéztek, rádióztok stb. naponta? Szükséges számotokra a háttérzaj?

Figyelt kérdés
Nekem az a problémám ,hogy néha csendben mindenféle háttérzaj nélkül is el tudok lenni, sőt olyan is volt már, hogy kimondottan besokalltam. Egész napos vendégségben. Olyan jó lett volna kicsit üvöltő zene nélkül beszélgetni. Otthon:Férjem akár 10 órát is képes TV-t nézni. Kórházban is volt olyan, szobában reggel 8-tól este 11-ig nonstop. Mert hát ez a természetes a mai világban. Merthogy tartottam egy kis közvélemény kutatást. Én nem szólatom egész nap a rádiót, pedig tehetném, de közben olyan jó csendben, csak egy dologra koncentrálni. Szerintetek fura vagyok?
2015. máj. 2. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én szeretem általában a háttérzajt, de leginkább zene formájában. TV-t akkor nézek, ha van benne műsor, ami érdekel, az max. 2 óra naponta, de van, amikor inkább csak 1 vagy annyi se... időszaktól és műsortól függ.

Ritkán van szükségem teljes csendre, de akkor nagyon... főleg mikor tanulok vagy fontos dolgot csinálok.

2015. máj. 3. 01:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig megy valami éjjel-nappal, de amikor kikapcsolom a tévét éjszaka, a barátom felébred álmából és rámkiabál, hogy ne kapcsoljam ki, mert ő hallgatja.

Felkiált de aztán 2 perc mulva megint szuszog, mint aki alszik. Így aztán nem mindig tudom, hogy most tényleg alszik e, vagy csak úgy csinál. De mindegy, mert úgyis kikapcsolom a tévét előbb-utóbb, feltéve, hogy nem alszom el én is közben. Néha kell a csend, így amikor egyedül vagyok, nem is hallagatok semmit.

Vettem egy lakást amiben még nm lakom ott, de hát olcsó volt és jól néz ki, nap besüt, szupi minden, csak egy baja van. A körűt zaját lehet hallani bent és nagy a forgalom éjjel is. Meg akarom csinálni az ablakokat, mert ha becsukom, akkor már majdnem jó, de azért nem tökéletes a csend. Abban a házban öregek laknak és szerintem tök süket mindegyik, mert azt mondják, hogy milyen jó csendes hely. Öreg koromra lehet hogy jó lesz az a lakás nekem nyáron nyitott ablakokkal is, de így most nem az igazi. Persze attól függetlenül tök jó.

A régebbi párom zenerajongó volt, és úgy tanultam mellette, hogy ordított a zene a szobájában. Meg tudtam szokni azt is egyébként, csak eleinte gyűlöltem, aztán meg beletörődtem, hogy ő ilyen hülye, nem halkítja le. De ő este meg már nem hallgatott zenét, csak napközben.

2015. máj. 3. 02:20
 13/13 anonim ***** válasza:

Leírtam, hogy nem csak az autókról van szó, de láthatóan figyelmetlenül olvasol. Autók. Szomszédok. Kutyák. Metró. A ház mellett közvetlenül egy parkolóház van, aminek fém rács a fala, tehát nem szigeteli semmit. Ha nyáron nyitva az ablak és valaki épp itt megy el vagy áll meg kocsival, annyira hangos, hogy semmit nem lehet hallani, amit csinálunk.

Kérlek, magyarázd már meg nekem, hogy bitzos csak én vagyok a hülye, aki éjjel ébredt már fel pl. részeg fiatalokra vagy kutyaugatásra. Kérlek szépen. Mert azt már tudom, hogy te lenézel, bár fel nem foghatom, hogy mire fel.

2015. máj. 3. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!