Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is szokta úgy érezni,...

Más is szokta úgy érezni, hogy undorodik az emberi fajtól? Meg fog ez változni?

Figyelt kérdés

Világ életemben nagyon érzelmes, lelkiismeretes ember voltam, szeretek segíteni, ahol csak tudok.

Nagyon nehezen viselem el mások szenvedését, emberekét és állatokét egyaránt, és egyszerűen sírni tudnék, mikor látom, hogy mik történnek. Az emberek egyszerűen élvezik mások szenvedését, fizikai és lelkit egyaránt, és sokszor élvezettel gyilkolnak, tesznek tönkre másokat.

Sokszor olvasok híreket, és egyszerűen lelki topprongy leszek, hogy mik történnek.

Nyilván, mint mindenki másban, bennem is van indulat és agresszió, nem emelem magam piedesztálra, de hatalmas bennem a szándék, hogy megváltoztassam a világot, de tudom, hogy sosem fogom tudni, és ez szomorít talán el a legjobban.

Ezen túl fogom egyszer tenni magam? A fiatalságom az oka? (húsz leszek) Majd megedz az élet, és már nem fog ennyire rosszul esni, hogy ilyen világban élünk?

2015. máj. 2. 00:29
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Meg alapból az az én dolgom, amit én azzá avanzsálok.

Pédául kóbor állat mellett még nem mentem el úgy, hogy ne segítettem volna nekik. Pedig nem az én dolgom, semmi közöm hozzá, nyugodtan én is elsétálhattam volna mellettük, nem lett volna kötelességem bármit is kezdeni a szituval.

2015. máj. 2. 01:28
 12/28 anonim ***** válasza:
Azért pozitív gondolatokkal tölt el, hogy vannak még jó emberek. :D A szolgálaton kívüli rendőrt meg kötelez az eskü ha már itt tartunk, ahogy az orvosoknál is... Sajnos ez a kultúrából és a társadalomból is adódik, magyarán máshol nem ilyen szar a helyzet.
2015. máj. 2. 01:41
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

Szolgálaton kívül a rendőrnek tilos lett volna bármilyen intézkedést foganatosítania szakértőkém.

Ugyanugy bele ütötte az orrát más dolgába mint az összes többi hülye ember aki képtelen nyugton maradni és mindenáron megpróbál befolyásolni beavatkozni nyüzsögni és mindent megváltoztatni.

Közben több kárt okozva mint hasznot.

Mellesleg a zsaru nem csak magát nyiratta ki hanem azt az embert is akit miatta ítéltek halálra.

2015. máj. 2. 01:57
 14/28 anonim ***** válasza:

Rendőrlétnek a kérdéshez semmi köze.

Ha undorodsz az emberi fajtól, közben embernek tartod magad, tüntess el környezetedből minden tükröt és kerüljed a tükröződő felületeket. (Kirakat, pocsolya, teás-börében tea.)

2015. máj. 2. 08:01
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy kicsivel vagyok idősebb (24), nekem is voltak, vannak hasonló érzéseim.

Fel kell ismerni bizonyos dolgokat, hogy ne golyózz be.

Rossz dolgok, általánosan elterjedt hülyeségek is a társadalom alaptartozékai közé tartoznak. A világmegváltás még senkinek sem sikerült (ezzel a keresztények lehet, hogy vitatkoznának), és a világmegváltás közelébe is csak nagyon speciális embereknek sikerült eljutniuk, nagyon speciális körülmények között.

Amúgy a természet is kegyetlen a maga szigorú, kérlelhetetlen farkastörvényeivel, tele van igazságtalansággal és mindig is ilyen lesz - az emberben legalább látom a potenciált a változásra.

2015. máj. 2. 10:20
 16/28 anonim ***** válasza:
95%
Ha az ilyen KirályRobi féle emberek válaszát olvasom, hogy még a rendőr hibás, sőt, gyilkos, mert miatta ítélték halálra azt, aki lelőtte őt, akkor igen, eléggé hányingerem tud lenni az emberek egy sajnos elég nagy részétől.
2015. máj. 2. 10:39
 17/28 anonim ***** válasza:
33%

Ha te elkezded kergetni az oroszlánt és az ketté harap akkor ugye megint az oroszlán lesz a hibás nem te leszel a hülye.

Az ilyen emberek mint te, mindenért a környezetüket okolják miközben azt hiszik hogy ők nem tehetnek semmiről, magyarul te vagy az áldozat típus.

És ugyanígy vetíted ki másokra a saját öngyűlöletedet is.

2015. máj. 2. 12:54
 18/28 anonim ***** válasza:

Robika, elég nyakatekert gondolkodásod van. "A rendőr tette a tolvajt gyilkossá." Röhej!

"És ugyanígy vetíted ki másokra a saját öngyűlöletedet is."

Nem akarlak elkeseríteni, de kb. te ugyanezt csinálod.

2015. máj. 2. 13:13
 19/28 anonim ***** válasza:

Ha egy rendőr hivatásból rendőr, akkor arra adja fel az életét, hogy megvédje embertársait, nem csak munkaidőben. Egy orvos sem fogja nézni, ahogy haldoklik a másik mellette, hanem megpróbál segíteni.

A vadállatos példád is elég balga, mivel céltalan lenne egy oroszlán után szaladgálni, ellenben egy tolvaj után, aki megkárosította egy embertársadat a vagyontárgya ellopásával.

2015. máj. 2. 13:21
 20/28 anonim ***** válasza:

18-as pontosan így van

A rendőr tette őt gyilkossá.

A másik hogy nem én gyűlölöm az embereket, még az ilyen idiótákat sem mint te.

19-es

A rendőrnek szolgálaton kívül felszerelés nélkül tilos üldözőbe vennie egy bűnözőt.

Annyira buta vagy hogy ezt még ezt sem látod és olyan példával hozakodsz elő aminek köze nincs a dologhoz. Ha egy orvos megment valakit abban nincs kockázat te fogyatékos, még szép hogy megteszi.

2015. máj. 2. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!