Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért terjeng ennyi szervkeres...

Miért terjeng ennyi szervkereskedelmi baromság a neten? Magam részéről ezt scifinek tartom és a legkisebb valóságalapja sincs. Régen a kínaiakról írták, mostanában az ukránokról. Ezután mi lesz a porondon?

Figyelt kérdés
2015. máj. 1. 16:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi a jó égért raktad ki a kérdést ha úgy is tudod, hogy nem igaz és alá is tudod magadnak támasztani ész érvekkel? Mert attól, hogy kiírtad és megmagyaráztad még nem fogod megváltoztatni mások gondolkodását a dologról. Mert bizony ez létező dolog és elhiheted nem úgy megy mint ahogy te leírtad. Amúgy 6-os voltam.
2015. máj. 2. 16:47
 12/12 anonim ***** válasza:

20-25 éve nem csak azért vannak várólistán mert nem kompatibilis a szerv hanem mert kevés a donor.

És ugyebár ki kéne nyírni az ép embert hogy valakinek jusson szerv.

Amit esetleg nehezedre esik elképzelni az az hogy valaki lepakol neked az asztalra 100 millió dollárt egy megfelelő szervért.

Mert ez lehet hogy neked soknak hangzik de világ viszonylatban ez valakinek zsebpénz az egészségéért.

És még az is könnyen lehet hogy olyan felszereléseik vannak amiről te még itt magyarországon nem is hallottál.

Szóval maradjunk annyiban hogy ezt a kérdést nyugodtan nyitva lehet hagyni.

Én magam sosem találkoztam szervkereskedőkkel, nem láttam ufo-t, nem találkoztam aids-essel, nem lettem elrabolva, nem láttam gyilkosságot sőt még a házamba sem törtek be és a fejemre sem esett tégla.

De attól még ezek a dolgok létezhetnek.

2015. máj. 2. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!