Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem köszönnek sosem, ha...

Miért nem köszönnek sosem, ha bemegyek az üzletükbe?

Figyelt kérdés
Sárospatakon a Frézia illatszer áruházban folyton van 3 nő, akik eladók. Bemegyek. Hangosan köszönök rámnéznek és nem köszönnek, hanem beszélnek egymással tovább. Ugyanez van amikor fizetek. Rám se néz ,beüti az árát és elém dobja a visszajárót. Amikor távozok akkor sem köszönnek vissza. Meséltem másoknak, hogy mindig így járok, ezért nem megyek be oda szívesen. Mások is azt mondták, hogy velük is mindig ez történik. Szerintetek, ha valamit beszólnék nekik akkor méltóztatnának visszaköszönnni? Amúgy meg, mint említettem 3-an vannak mindig bent. 2 elől a harmadik meg hátul a raktárban és amíg az az egy nő van hátul addig elől hangosan kibeszélik nagyon ordenáré módon....

#bunkóság #Sárospatak #illatszer #frézia üzletház
2015. máj. 1. 11:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezek az idióták direkt bosszantják az embereket pont azért hogy így érezzék magukat mint most te.

Nálunk az auchan-ban is van egy pénztáros csaj aki direkt bosszant mindenkit, nekem is a visszajárót a tőlem lehető legtávolabbi ponton rakja le, még jó hogy nem viszi át egy másik pénztárhoz.

Direkt mindig hozzá állok mert kiváncsi vagyok a legújabb hülyeségeire. Szerencsétlen egyébként ugyanolyan lelki nyomorék mint a te boltodban a többi hülye.

Én a helyedben továbbra is oda járnék és amikor bemész ne köszönj senkinek elvégre is teljesen felesleges.

Menj direkt feléjük a kosaraddal és menj nekik vagy csinálj bármit verjél le valamit aztán hagyd a földön meg ilyenek.

Ne felejtsd el hogy a vevőnek mindig igaza van és ugye ez vagy te.

2015. máj. 1. 13:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked sem kell köszönni akkor, ha fizetsz, dobd csak oda elé a pénz, telefonálj közben látványosan, panaszkodj, hogy milyen bunkók az eladók.
2015. máj. 1. 15:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Sutyerák emberek, neveletlen bunkók.

De ha az üzletvezető is ilyen, akkor nem csoda, ha az alkalmazottai is ilyenek.

Tettem már panaszt hasonló ügyben, nem nem az üzletvezetőnél, hanem az áruházlánc munkaügyi osztályánál.

2015. máj. 1. 17:02
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia! Történt valami, jelezted valakinek?

Az üzletvezető nem feltétlenül egyenlő a tulajdonossal, ha van honlapjuk, vagy csak e-mail címük, egyszerűen elküldöd nekik a tapasztalataidat, vagy ezt a kérdést, és kész.

Azt sem fogják tudni, ki küldte.

1-2 hajgumiért, ami 20-40 ft, biztos nem mennék többet olyan helyre, ahol nem érzem jól magam.

Ha kisgyereked van, ráadásul tudod, hogy rendszeresen kell, akkor akármelyik százasboltban megveszel egy 10 db.os csomagot 200ft-ért.

De bizyuboltban, dm-ben, Rossmannban is meg lehet ezt venni olcsón.

2016. jan. 23. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!