Miért nem köszönnek sosem, ha bemegyek az üzletükbe?
Ezek az idióták direkt bosszantják az embereket pont azért hogy így érezzék magukat mint most te.
Nálunk az auchan-ban is van egy pénztáros csaj aki direkt bosszant mindenkit, nekem is a visszajárót a tőlem lehető legtávolabbi ponton rakja le, még jó hogy nem viszi át egy másik pénztárhoz.
Direkt mindig hozzá állok mert kiváncsi vagyok a legújabb hülyeségeire. Szerencsétlen egyébként ugyanolyan lelki nyomorék mint a te boltodban a többi hülye.
Én a helyedben továbbra is oda járnék és amikor bemész ne köszönj senkinek elvégre is teljesen felesleges.
Menj direkt feléjük a kosaraddal és menj nekik vagy csinálj bármit verjél le valamit aztán hagyd a földön meg ilyenek.
Ne felejtsd el hogy a vevőnek mindig igaza van és ugye ez vagy te.
Sutyerák emberek, neveletlen bunkók.
De ha az üzletvezető is ilyen, akkor nem csoda, ha az alkalmazottai is ilyenek.
Tettem már panaszt hasonló ügyben, nem nem az üzletvezetőnél, hanem az áruházlánc munkaügyi osztályánál.
Szia! Történt valami, jelezted valakinek?
Az üzletvezető nem feltétlenül egyenlő a tulajdonossal, ha van honlapjuk, vagy csak e-mail címük, egyszerűen elküldöd nekik a tapasztalataidat, vagy ezt a kérdést, és kész.
Azt sem fogják tudni, ki küldte.
1-2 hajgumiért, ami 20-40 ft, biztos nem mennék többet olyan helyre, ahol nem érzem jól magam.
Ha kisgyereked van, ráadásul tudod, hogy rendszeresen kell, akkor akármelyik százasboltban megveszel egy 10 db.os csomagot 200ft-ért.
De bizyuboltban, dm-ben, Rossmannban is meg lehet ezt venni olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!