Miért nem köszönnek sosem, ha bemegyek az üzletükbe?
Figyelt kérdés
Sárospatakon a Frézia illatszer áruházban folyton van 3 nő, akik eladók. Bemegyek. Hangosan köszönök rámnéznek és nem köszönnek, hanem beszélnek egymással tovább. Ugyanez van amikor fizetek. Rám se néz ,beüti az árát és elém dobja a visszajárót. Amikor távozok akkor sem köszönnek vissza. Meséltem másoknak, hogy mindig így járok, ezért nem megyek be oda szívesen. Mások is azt mondták, hogy velük is mindig ez történik. Szerintetek, ha valamit beszólnék nekik akkor méltóztatnának visszaköszönnni? Amúgy meg, mint említettem 3-an vannak mindig bent. 2 elől a harmadik meg hátul a raktárban és amíg az az egy nő van hátul addig elől hangosan kibeszélik nagyon ordenáré módon....2015. máj. 1. 11:50
1/14 anonim válasza:
Ha gondolod, beszélj a főnökkel/tulajjal, ő majd lerendezi őket. Ha meg nem annyira fontos, akkor ne menj oda többet.
2/14 anonim válasza:
Beírod a vásárlók könyvébe a gondodat. Ha valódi üzletvezető van, intézkedik. Ha az üzletvezetőt nem érdekli, mennyi vevőt veszíthet így, akkor legközelebb ne köszönj te sem.
3/14 A kérdező kommentje:
Az üzletvezető is ilyen.. Harsány, negédes hang, mindenkit letegez... Nem mennék én oda csak az a baj, hogy a városban csak ott van hajgumi darabáron kb 10-20 forintért, amiből mindig kell utánpótlás, mert a kislányom szétszakítja őket az oviban.
2015. máj. 1. 12:07
4/14 anonim válasza:
Vásárlók könyve. Az üzletvezetőnek is a vevők elégedettsége a legfontosabb, hogy bejárjanak vásárolni és minél több pénzt hagyjanak ott.
Alapszintű kiszolgálásnak kellene lennie a köszönésnek.
Meg talán ha nem állna 2 ember feleslegesen elöl, hanem egy, akkor nem lenne más választása mint a vevővel foglalkoznia.
5/14 anonim válasza:
Most láttam az előző hozzáírást.
Szerezz be máshonnan nagyobb mennyiségbe hajgumit és ne menj oda többet vásárolni.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Legközelebb beleírok, bár ahogy ismerem az üzletvezetőt ő is csak nevetni fog rajta.
2015. máj. 1. 12:10
8/14 anonim válasza:
Mit hergeled mag ? Te úgy viselkedsz, ahogyan magadtól elvárod, ráadásul ha megkapod a megfelelő árút (ami nem az udvariasság), akkor meg örülj neki.
9/14 A kérdező kommentje:
*áru
2015. máj. 1. 12:14
10/14 anonim válasza:
Ne köszönj te sem. Ha meg szóba hozzák mond azt mindenkinek megadod a tiszteletet akik megérdemlik.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!