Miért nem köszönnek vissza az eladók? Az eladónak hamarabb kell köszönnie mint a vevőnek?
20 éves vagyok és sokszor nem köszönnek vissza nekem az eladók.
Például ha áll előttem egy 50 év körüli férfi/nő akkor neki a pénztáros köszön,de ha én kerülök sorra,akkor én köszönök előre,de semmi visszajelzést nem kapok.
Ezt eléggé bunkónak tartom,már nem egyszer megtörtént.
Egyébként ki köszön elsőként az "illem" szerint?
Az eladó vagy a vevő? Szerintem az eladó,de ez sokszor nem történik meg.
Nem tudom, mert nekem szoktak köszönni, fiatalabbak és idősebbek is.
Egyébként meg az köszön elsőre, aki belép valahova, tehát a vevő. De legtöbb esetben az eladók előre szoktak köszönni. Szóval nekem pozitívak a tapasztalataim.
ja nyilván a depressziója miatt nem köszön :) hiába a magyarok nagyon jók kifogáskeresésben és magyarázkodásban.
nem csak hogy az illem azt diktálná, h köszönjön, de a vevőkből élnek. ha lenne egy csöpp esze, mindenkivel udvarias lenne, és szép hangosan köszönne, hiszen jót tesz a boltnak.
amikor Bpre költöztem az fősuli miatt, a kisboltban, ahová jártam, az eladó egészen addig nem köszönt, amíg egyértelművé nem vált, hogy törzsvásárló leszek, onnantól kezdek nagyon udvarias volt. elég szánalmas, de legalább annyi esze volt, h a törzsvásárlókkal nem volt bunkó.
ne rágd magad ezen sokat, Magyarországon vagyunk, rengeteg a bunkó és buta ember.
teljesen mindegy, kinek kell először köszönni, ha te sorra kerülsz, ráköszönsz, ő meg nem viszonozza, akkor egy tahó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!