Miért csak bűnöző / börtöntöltelék kinézetű emberek dolgoznak a GSM és mobil boltokban?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy a használt mobil / GSM / mobil kiegészítő boltokban kizárólag bunkó, durva, goromba, udvariatlan, ostoba, agressziv és bűnöző / börtöntöltelék emberek dolgoznak. Miért van ez?
Még véletlenül se látok szimpatikus eladókat az ilyen boltokban..
Csak én vaggyok enyire érzékeny vagy ti is ezt tapasztaltátok?
2015. ápr. 30. 20:12
1/7 anonim válasza:
Talán azért nézed őket annak, mert a nagy részük török.
2/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy bűnözők/börtöntöltelékek? Empirikus kutatást végzel a használt mobil boltok dolgozói körében?
3/7 anonim válasza:
Ez mennyire igaz..énis ezt talasztaltam..
4/7 anonim válasza:
hát igen... érdekes szociológiai tapasztalat, mely talán nem is túlérzékenységen alapszik...
5/7 FüligJimmy88 válasza:
Mert becsületes ember nem vesz át lopott telefont. A legtöbb lopott telefont az ilyen helyeken adják el, ez nyílt titok.
7/7 anonim válasza:
Normàlis ember nem vesz hasznàlt mobilt, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!