Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti meg tudját. Ok magatokat...

Ti meg tudját. Ok magatokat csikizni?

Figyelt kérdés
Van rajtatok olyan pont amit ha ingereltek akkor az csiklandós? Én nem rég fedeztem fel magamon, de kiváncsi vagyok másokra is. :)

2015. ápr. 29. 22:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
(azért tettem pontot a kérdésbe, mert nem fogadta el másképp a "tudjátok" szót.)
2015. ápr. 29. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Az oldalam,de ez titkos :) Amúgy telefonnal írtad a kérdést?
2015. ápr. 29. 22:27
 3/12 A kérdező kommentje:

És ha magadat csikized akkor is csikis?:D

Igen, telefonnal írtam. :)

2015. ápr. 29. 22:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor is,de van aki jobban is meg tudja csikizni,akkor be is f*sok azért nem is szeretem megmondani,hogy csikis vagyok.
2015. ápr. 29. 22:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Értem:)
2015. ápr. 29. 23:26
 6/12 piriiiii ***** válasza:
Nagyon ritkán. De nem szokott eszembejutni olyasmi, hogy "na most jól vigyázz, mert megcsikizlek, saját magam!"
2015. ápr. 29. 23:47
 7/12 anonim ***** válasza:
megtudom, de nem vagyok rá érzékeny annyira, mint mikor más cshikál meg
2015. ápr. 29. 23:47
 8/12 anonim ***** válasza:
Ez egy önvédelmi reakció, de van egy két módszer. Pl amikor a körmeimet lazán végighúzom a hasamon.
2015. ápr. 29. 23:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem sosem sikerült. Ami OK, de bizonyos részeim annyira roppant csiklandósak, hogy a párom néha nem tud hozzám érni ott, 10 centire van és már röhögök. Ez olykor kimondottan zavaró, bár át lehet rajta törni.

Én tehetek bármit, saját magamon abszolút semmi hatás. Na ezt az óriási különbséget nehéz értelmeznem...

2015. ápr. 30. 01:29
 10/12 FüligJimmy88 ***** válasza:
A csiklandósság tulajdonképpen egy reflex-féleség, amikor az ember magának próbálja csinálni akkor az agy kikapcsolja ezt a reflexet, "számít rá", ezért van az hogy a legtöbben nem érzik, aki meg mégis az nem annyira, mint amikor más csinálja.
2015. ápr. 30. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!