Ti miért vagytok fent a gyakorin s hogy érzitek magatokat itt?
Zavar titeket ha lepontozzák a válaszotokat?
Milyen témákban szoktatok általában válaszolni, hogyan keresitek meg azt a kérdést amire választ adtok?
Bármire valaszoltok vagy nem érdekel minden téma?
Gyakori hogy a nagyon fiatalok lepontozzák a tőlük idegen válaszokat?
Illetve milyen típusú emberek vannak a valaszadok között, tudnátok kategorizálni nekem?
Hogy milyen típusú emberek vannak itt? Hát vegyes, és egyedi a felhozatal. Erre nehéz konkrét választ adni.
Hogy miért vagyok itt? Ha éppen van egy kis felesleges szabadidőm, akkor ha másért nem unaloműzésért feljövök. Sok jó kérdés is van, amiből esetleg tanulni is lehet, de van sok poén számba is menő, amivel én elbújdosnék inkább, nem hogy megkérdezzem. :D Tehát van hogy szórakozásnak is jó az itt lét. :)
Témák kapcsán meg vannak a kedvenceim, általában azokban a kategóriákban böngészek. :)
Ha lepontoznak nem zavar, nem kötelező egyetérteni velem. Viszont a hajam attól égnek áll, ha valaki egysíkúan mindekit lepontoz csak azért, mert nem pont azt a választ kapja, amit várt. Olyankor felmerül a kérdés, hogy minek is teszi fel a kérdést? De ez meg már nem az én gondom. :)
A lepontozással,ha egyöntetű,plusz pontot lehet kapni,és előrébb lehet jutni pl. a ranglistán,persze sokan csak poénból csinálják.Engem nem idegesít.
Van itt mindenki a 12évestől szerintem a 60-ig,de egyre több a tizenéves,nagyon fiatal.Családi-szex-állatok-ételek kategóriában válaszolok inkább,másban csak akkor ha véletlenül észreveszek egy érdekesebb kérdést.
Unaloműzésnek jó az oldal.
Én azért,mert vannak kérdéseim és hiába sok a troll mindig akad 2-3-4 jó vélemény,válasz is a kérdéseimre. Másrészről szeretek segíteni.Való életben is.De ha tehetem itt is.Sokat segít ha van vkinek tapasztalata és elmeséli.
Én inkább az "emberek" csoportba meg a "kutya" csoportban vagyok,írok kérdést és válaszolok :) szerelem,szex-be meg csak benézek,de oda nem írok semmit,mert mindig 5-6 levél vár az üziknél..és olyanok,amikre nem vagyok kíváncsi.
De amúgy unalom űzésnek is jó. Nekem is van,hogy hetekig fel sem nézek.De van,hogy minden nap.
Én először akkor regisztráltam, amikor gondolkoztam a papagájtartáson, és ezzel kapcsolatban voltak konkrét kérdéseim.
Az első napokban "poén" volt, mindenféle kérdésre válaszoltam, de ez gyorsan "lecsengett". Általában csak azokkal a fajta háziállatokkal kapcsolatos témakörökben nézelődöm, amiket tartok / tartottam + a szakmáimba vágó kérdésekbe - néha nagyon vicces "eszmecserék" alakulnak ki:)
Egyszer-egyszer átfutom a főoldalt, ezt a kérdést így szúrtam ki de ez kb. 1%. Ilyenkor az motivál, hogy pár perc alatt "felfrissítsem" egy kicsit az agyam, mert a legváratlanabb kérdésekbe botlom bele így.
Házi feladat kérdésekre elvből nem válaszolok - az érintettektől ezúton bocsánatot kérek, de írják meg a leckéjüket maguk:S
Néha viszont szívesen megválaszolok olyan kérdést, amiben ugyan nem vagyok jártas, de amihez nem kell tapasztalat, csak 3 perc alatt utána kell nézni a neten - ilyet akkor csinálok, ha engem is érdekel a válasz, és úgy gondolom, "illene" / jó volna tudni.
Sokat ülök gép előtt, általában azokat az "üres" perceimet töltöm itt, amikor várok valakire / valamire és már nincs értelme semmibe belekezdeni.
Azokban a kategóriákban, ahova én írok, nagyon ritka a lepontozás, úgyhogy ez engem nem nagyon érint.
Elsősorban unaloműzés céljából jövök ide, de néha magam is szoktam kérdést feltenni valami engem érdeklő dologról.
Főleg filmes és könyves kérdésekre szeretek válaszolni. Néha családi kapcsolatokba és szerelmi témakörbe is megnyilvánulok, ha úgy érzem, van valami mondanivalóm. Az utóbbi időben mondjuk ritkábban, mert engem sajnos zavar, ha lepontoznak, pláne, ha értelmetlenül, ez a két témakör meg az ilyesminek a melegágya. Trollkodni nem szoktam, de ha valaki igazán kiakaszt a hülyeségével, azt néha elküldöm a fenébe, amúgy visszafogottan.
Tipizálni nem mindenkit lehet, de a főbb típusok:
1. a jó átlagra hajtó, szeretetteljes (ezek az emberek néha émelyítően be tudnak nyalni egy-egy kérdezőnek)
2. a nulla százalékra hajtók (trollok a primitív fajtából. Mindegy nekik, hogy kinek írnak és mit írnak, a lényeg, hogy sértő legyen)
3. A nyelvtanb*zi, aminek két fajtája van. Az egyik, akit tényleg az átlagnál jobban zavar a rossz helyesírás, a másik, aki trollkodni akar, de nincs mondanivalója, és ezért ezen az egyszerű módon keres fogást a hozzászólókon
4. az álkérdéseket kiíró, akit nem ritkán a megbotránkoztatás és a provokáció vágya vezet
5. a magányos, aki talán egyetlen épkézláb kérdésre nem válaszolt még itt, viszont napjában tízszer kiteszi, hogy a környékén élő, hasonló korú, ellenkező nemű emberek közül akar-e valaki beszélgetni
6. ugyanez, csak célirányosan szexuális témakörben, és képet is csatolna a genitáliáiról, ha cserébe ő is kap a másikéról
7. a méreteiben bizonytalan: napjában többször leméri a cerkát különböző állapotokban. Letolná már a gatyáját valakinek, de fél, hogy kiröhögik
Na jó, ennyi elég lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!