Ti miért vagytok fent a gyakorin s hogy érzitek magatokat itt?
Zavar titeket ha lepontozzák a válaszotokat?
Milyen témákban szoktatok általában válaszolni, hogyan keresitek meg azt a kérdést amire választ adtok?
Bármire valaszoltok vagy nem érdekel minden téma?
Gyakori hogy a nagyon fiatalok lepontozzák a tőlük idegen válaszokat?
Illetve milyen típusú emberek vannak a valaszadok között, tudnátok kategorizálni nekem?
8-as vagyok. Úgy érzem, páran találva érezték magukat. :)
Amúgy nem akartam megbántani senkit, csak ironizáltam kicsit.
"csak ironizáltam kicsit"
Itt egysejtűek vannak, az iróniát nem értik...
Én azért jöttem, hogy az egyetemes butaság ellen felvegyem a harcot.. Jellemző, hogy a szakmailag helyes választ, ha az ellentétes a közvélekedéssel, lepontozzák. Ezért nem zavar a lepontozás. Jó példa, otthon kategóriában szokott megjelenni telente:
"Levegyem a fűtést, amikor nem vagyok otthon, vagy hagyjam menni. Többet fogyaszt-e, amikor lehűl, és fel kell újra fűteni a falakat."
Közvélekedés: többe kerül felfűteni
Fizika: többe kerül hőntartani
Írd meg, mit mond a fizika, kapod a 0%-ot.. ;)
Másik ilyen, hígítják-e a gázt.
Közvélekedés: igen, roh.dék szolgáltatók!
Logika: nem, mert műszakilag is problémás és anyagilag sem éri meg.
Írd le a logikus választ, és kapod a 0%-ot.
További butaságok: az infrafűtés olcsó, a bank szemét, létezik nyerő szerencsejáték-stratégia stb.
A pontozás semmit nem árul el a válasz helyességéről. Az nyer a pontozásos versenyben, aki azt vallja, amit a többség. Ennyi. Nem is értem, hogy állok 61%-on.. a 27% sokkal reálisabb lenne.
Na majd megkapom itt a 0-mat, hátha az lehúzza 60-ra.
Na ez jól esett, megyek vissza dolgozni! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!